KINO: Artises ootabki sind "Baskin" - tõeliselt hästi tehtud ja ilustamatult aus film. Eino seljast kistakse selle filmiga huumorimantel ning näidatakse mees kõigi oma pahedega (ja neid tal jagub!).

Intervjueeritud on nii Ita Everit, poeg Romani, kui mitmeid temaga koostööd teinud suurkujusid, kel kõigil oma mahlakas seik ja otsekohene arvamus varrukast võtta. Pornograafiasüüdistus ja Vanalinnastuudio hukkaminek vaid mõned üksikud näited paljude seas...

Hakkas huvitama? Siis vaata Artise lehelt välja, mis kellane seanss sulle sobib!


TELES:
lüüakse kell 22.30 TV3s "Äsaad Mättasse" juba teist korda. Veid kergemat, kuid ka rajumat huumorit armastavad inimesed peavad aga ootama, kuni kell saab 00.10, et siis TV6s kaasa elada Jackassi hulludele. Ei meeldi need valikud? Tšeki siis Delfi kava.

TEISTMOODI MEELELAHUTUS: Oled palutud Nukuteatri suurde saali "Õhtusöögile vampiiridega". See on šõuprogramm kolmekäigulise õhtusöögi ja efektsete varieteenumbritega vampiiriteemadel ja eelroaks sobib suurepäraselt ka Sinu kael või Su kaaslasest valmistatud verikäkk.

ILM: Reedel liigub uus lõunatsüklon Ukrainast üle Läänemere lõunavete Gotlandi lähistele. Ööl vastu reedet pilvisus tiheneb. Lõuna-Eestis hakkab vihma sadama ja hommikuks levib sadu põhjapoolsetesse maakondadesse, sekka võib ka lörtsi tulla. Ida- ja kirdetuul tugevneb 7-12, puhanguti 15-17, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 2..6 kraadi.

HOROSKOOP: Veevalaja võiks täna olla iseseisvam ja otsustusvõimelisem. Kui ootad, et keegi teine su eest midagi ära teeks, siis takistad oma arengut ja loovust. Ühesõnaga: ole üksi, marsi kindlameelselt poodi ja osta näiteks paberit ja pliiatseid või savi ja loo ning arenda end mõnuga. Las sõbrad jauravad reede puhul linnas omapead.

Kui sa aga ei ole Veevalaja, pead klikkima päevaennustuse saamiseks hoopis SIIA.