Jon Bon Jovi võttis Skid Row oma tiiva alla, aitas neil osta samanimelises Iiri bändis mänginud Gary Moore'ilt – legendaarselt kitarristilt, kelle lugu "The Loner" traditsiooniliselt ka Rock Summereid lõpetanud on – õigused bändi nimele ning organiseeris plaadilepingu ja esimesed kontsertturneed.

1989. aastal ilmunud debüütalbum "Skid Row" ning hittsinglid "18 and Life", "I Remember You" ja "Youth Gone Wild" viisid bändi samasse liigasse Guns N'Rosesi ja Poisoniga. Pärast Sebastian Bachi vallandamist aastal 1996, on käimasoleval aastatuhandel ansambli solistiks Johnny Solinger.
Tänaseks on bänd andnud välja viis stuudioalbumit, müünud neid maailmas kümneid miljoneid, millest osad ka mitmekordsesse plaatinastaatusesse tõusnud.

Tallinnas esimest korda esinev Skid Row toob lisaks hittidele ka parasjagu uut muusikat – pärast pikemat lindistuspausi on ansambel äsja valmis saanud EP "United World Rebellion – Chapter One".

Lisaks Skid Row esinejate hulka lisandumisele on toimunud artistinimekirjas veel üks muutus. Festivalil üles astuma pidanud USA bänd Buckcherry teatas oma Euroopa-esinemise ärjäämisest.

Festival Rock Summer 25 toimub 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul.
Üritusel astub üles üle 20 artisti nii Eestist kui ka välismaalt.

Festivali korraldab MTÜ Summeri Korraldamise Klubi.