Elektriraudtee Depoos toimuvale üritusele toovad publiku kohale spetsiaalsed ERKI elektrirongid ja pärast üritust viivad erirongid moefännid tagasi Balti Jaama. Elektriraudtee Depoosse saab ka ise kohale tulla, kuid arvestada tuleb sellega, et parkimiskohtade arv on piiratud.

Lavale on valitud vaid huvitavad ning fantaasiarikkad kollektsioonid. Saladuskatte all võime öelda, et seekordne ERKI Moeshow catwalk on pikim, mis üritusel eales olnud. Emotsiooni loovad vinged etteasted Viljandi Kultuuriakadeemia tantsutudengite esituses ja meeleolukat filmikunsti on ekraanidele loonud BFM tudengid. Saab olema multishow ning transendente vaatemäng!

Eriti hea hinnaga pileteid saab eelmüügist kuni 16. maini. Piletipakke jagub vaid kiirematele, sest kohtade arv on piiratud. Samuti saab piletid osta kohapeal, nii Balti Jaamas kui ka Elektriraudtee Depoos.

Kui soovid end kurssi viia noorte moeloojate loominguga ning tahad saada osa fantastikast, ei saa Sa ERKI Moeshowlt puududa! Lisaks kõigile moefännidele toimub meeleolukas afterparty Telliskivi Loomelinnakus, kus pidu toimub kahes ruumis.

Lisainfo ja piletid leiad ERKI Moeshow kodulehelt!