"Aktiivne piletimüük annab kinnitust, et festivali pikk artistinimekiri ja viimaseid päevi kehtiv soodushind toob eeloleval laupäeval ja pühapäeval lauluväljakule festivalimelu nautima rohkelt muusikasõpru," teatavad korraldajad. 

"Inimeste muutunud piletiostuharjumusi silmas pidades on täiesti tavapärane, et lõviosa kontsertide ja festivalide piletitest ostetakse viimastel päevadel – kontserdikorraldajatel tuleb sellega lihtsalt arvestada,” ütles Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann.

Piletilevi müügitopi esikolmikusse kuuluvad Rock Summeri järel Tanel Padari, Ott Leplandi ja Jalmar Vabarna suvetuur „Lugusid naistest ja meestest“, „Kaunid kontserdid Käsmus". Piletilevi kümme populaarsemat üritust reastatakse vastavalt jooksval nädalal müüdud piletite tükiarvule.

Rock Summer 25 toimub 15.–16. juunil. Lavale tulevad teiste seas Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika edetabelite suurnimi Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega. Lisaks astuvad festivalil üles paljud tuntud Eesti artistid nagu Winny Puhh, Sinine, Vaiko Eplik & Eliit ja Metsatöll. Pealaval esitavad Ivo Linna & In Spe Alo Mattiiseni ja Jüri Leesmenti poolt loodud viis isamaalist laulu, nagu seda tehti ka 25 aastat tagasi esimesel Rock Summeril.

Austamaks Rock Summeri kuulsustikast ajalugu, on müügil ka Rock Summeri juubelisärgid ja teised temaatilised meened, mille vastu korraldajate sõnul on fännid huvi tundnud juba enne festivali. “Fännimeened ongi üheks osaks festivalist, mis kogu meluga kaasas käib,” sõnas Rock Summeri peakorraldaja Jüri Makarov.

Rock Summeri juubelist inspireeritud tooteid saab alates 14. juuni hommikust osta Tallinnas Rocca al Mare ja Ülemiste kaubanduskeskuste T-särgi poodidest. Mõistagi on juubelimeened müügil laupäeval ja pühapäeval Lauluväljakul, kus lisaks on võimalik reaalajas näha toodetele logode trükkimist. Särkidel on kujutatud kõigi Rock Summeri logod ja aastate 1988-97 peaesinejate nimed.