Lindsay Lohan
Menuka komöödiafilmi "Õelad tüdrukud" staar Lindsay Lohan oli paljudele teismelistele ikooniks oma normaalse kehaehituse ja positiivse iseloomuga. Kuid tema lapsstaari karjäär võttis kursi põhja ning alates 2007. aastast on ta olnud meedia ja avalikkuse tähelepanu all, kui kriminaal ning sõltlane. Tema kunagised tervislikud kehakumerused ja prisked põsed on asendunud kõhna keha ning murettekitavalt paistes näoga. Loodame, et hiljuti võõrutusravikeskusest naasnud Lohan võtab end kokku ning hoidub (oma vanast lemmikust - kokaiinist) narkootikumidest.

Macaulay Culkin
Pildid räsitud ilme ja silmanähtavalt alakaalulisest "Üksina kodus" lapsstaarist šokeerisid kogu avalikkust. Macaulay Culkinist on saanud iseenda kahvatu vari, kes kõhetu ja alakaalulisena ei pea isegi oma heroiinisõltuvust tunnistama, ilma et see tervele maailmale tema näost välja ei paistaks. Tänu tema narkosõltuvusele lõppes Culkinil 9-aasta pikkune suhe näitlejatar Mila Kunisega ning väljaannete sõnul sattus ta pärast lahkuminekut tõelisele allakäigutrepile, kuritarvitades uimasteid ja retseptiravimeid nõnda suurel hulgal, et üledoos ühest või teisest ainest olevat vaid kuude küsimus. Vaata hirmutavat pilti SIIT!

Courtney Love
Courtney Love on väga avameelselt rääkinud oma kolgata teest narkosõltuvusega. Love tunnistas, et on tarvitanud heroiini (ka oma raseduse esimestel kuudel), extacy't, kokaiini ja palju teisi meelemürke. Nüüdseks on Love avalikult narkootikumidest võõrdunud, kuid tema narkolembeline minevik on tema välimusele jätnud alatiseks jälje - enneaegne vananemine ning tervisehäired kogu eluks.

Kate Moss
Maailmakuulsa modelli Kate Mossi hambad ja näonaha on igaveseks rikkunud tema kokaiinisõltuvus ja kirg suitsetamise vastu. Sõltuvuse põhjust pole vaja kaugelt otsida, sest naine elas koos mitmeid aastaid Macaulay parima sõbra ja rokkari Pete Doherty'ga, kelle keskmiseks nimeks on "heroiinisõber". Kate Moss on küll käinud võõrutusravil ning lahutanud pahelisest mehest, kuid tundub, et tema puhul vanad harjumused ei kao nii peagi, sest 39-aastane modell on siiani üks põhilisi peotüdrukuid.