Õuduste kuningas ja šokirokkar Alice Cooper

Alice Cooper, kodanikunimega Vincent Damon Furnier, on võimas ja hirmuäratav Rock and Roll Hall of Fame’i liige, mitmete põlvkondade iidol ning ajakirja Rolling Stones arvates „kõige armastatum hard-rokkar maailmas“. Cooper naaseb lavale, et esitada oma uut ja siiani kõige suurejoonelisemat Surmateatri show’d „Raise the Dead“, mis on spetsiaalselt teatrilavade jaoks loodud.

“Alice Cooperi „Surmateater“ on kõige vapustavam teatraalne kontsert, mida kunagi näinud olen,“ - nii kirjutati ajalehes Quad-City Times.

“Surmateater” on tulvil müstikat, õudusi, košmaare ja palju muud põnevat, kusjuures pealtvaatajad pole mitte üksnes pealtvaatajad, vaid ka osalised karmis ja rokkivas etenduses, mille peaosas šokirokkar Alice Cooper.

Alice Cooper on aastaid tagasi ütelnud: «Oleme siin selleks, et teha nalja kolme asja üle - seks, surm ja raha!» Ta ei ole oma vaateid muutnud, vaid need oma teatraalsele show'le lisanud…

Kitarrijumalanna Orianthi Panagaris

Koos Alice Cooperiga astub lavale ka Austraalia päritolu muusik Orianthi Panagaris (27), keda peetakse praegu üheks maailma parimaks naiskitarristiks. Ta alustas oma karjääri juba 14aastaselt. Oma esimese proovikontserdi andis ta 15aastaselt kitarrilegend Steve Vaile. 18aastaselt alustas Orianthi koostööd maailmakuulsa Carlos Santanaga. Peale eelmainitute on Orianthi olnud laval paljude muusika suurkujudega - Michael Jackson, Prince, Eric Clapton, Kid Rock, Michael Bolton jpt.

Tuntuse tõi Orianthile esikitarristi staatus Michael Jacksoni comeback-tuuril „This Is It“, mis kahjuks toimumata jäi.
Orianthi on küll sulni ja õrna välimusega naine, kuid ta rokib ja paneb ka kontserti publiku rokkima! Cooperi ja Orianthi kooslus “Surmateatris” – on tõeliselt karm rokiduo, omamoodi “Kaunitar ja koletis”!

“Surmateater”

Pealtvaatajatel on võimalik nautida show’d nii istudes kui seistes… Saali mahub 400 muusikasõpra.
Nokia Kontsertsaali laval on võimsad dekoratsioonid, mida Alice Cooper kasutas ühisturneel koos Marilyn Mansoniga. Lavalt ei puudu ka pürotehnika.

Pealtvaatajat ootab vaimustav, teatraalne ja muusikaline elamus. Etenduses esitab Alice Cooper oma pika karjääri parimaid lugusid, seekord abiks ka Orianthi Panagaris.

“Welcome, to my Nightmare. Hope, u gonna like IT…”