Robert Vaigla ja Lenna Kuurmaa

2003. aastal kohtunud paar on mitmeid kordi kokku ja lahku käinud. 2009. aastal nimetas Lenna Robert Vaiglat aga Kroonika veergudel oma eluarmastuseks. "Me suhe on olnud selline kasvav protsess. Kasvab kogu aeg paremas suunas," tunnistas ka Robert.

Eelmise aasta suvel tunnistas Lenna ajakirjale Psühholoogia Sinule, et on emaduseks valmis. Samuti lisas ta, et ei näe põhjust, miks peaks lapsesaamist karjääri või mingite tegemiste pärast edasi lükkama, sest emaks saamine ei pea tema tegemisi kärpima. Niisiis sündis 2. märtsi Robert Vaigla ja Lenna Kuurmaa perekonda tütar Ami.

Mõlemad, Robert ja Lenna, ei ole avalikult abiellumisest rääkinud. Kuid kui nende suhe kasvab aina paremas suunas, siis peale lapsesaamist on nende suhtes järgmiseks positiivseks sammuks abieluranda sõudmine?

Indrek Sarrap ja Birgit Õigemeel

Birgit Õigemeele ja muusikaärimehe Indrek Sarrapi suhe jõudis avalikkuseni 2011. aastal, kui toona pool aastat koos olnud noorpaar rääkis avameelselt oma suhtest Kroonikale, kus Birgit tunnistas, et 2016. aastaks tahaks ta olla abielus.

Maikuus lahvatas meedias uudis, et Birgit, kes võitis Eesti Laulu, saab emaks. Niisiis peale Eurovisiooni ja esinemisterohket suve sündis 8. oktoobril Birgiti ja Indreku perre pisipoeg Simeon.

Niisiis, kolme aasta pärast on oodata pulmi? Birgit unistas väikse tüdrukuna, et 25-aastaselt on tal laps. Nii ka läks, nii et pole põhjust arvata, et see ennustus ei täitu. Pealegi on kaunis valge kleit ju kapis rippumas.

Aleksei Savitski ja Ithaka-Maria Harito

21. augustil sündis 34-aastasel lauljannal Ithaka Marial teine laps, kelleks on tütar. Tütretirtsu isa on jalgpallur Aleksei Savitski, kelle jaoks on tegu esiklapsega.

Jalgpalluri ja lauljanna suhe tuli avalikuks 2012. aasta aprillis, kui noorpaari nähti käsikäes mööda vanalinna jalutamas. Oma suhtest Savitskiga Ithaka avalikkusele rääkinud ei ole ning lauljanna hoiab pärast lahutust Tomi Rahulast üldsegi oma eraelu kiivalt paksude kardinate taga.

Savitski, ole mees ja tee Ithakast aus naine!

Urmas Sõõrumaa ja Kätlin Maran

Ärimogul Urmas Sõõrumaa ja endine Miss Estonia Kätlin Maran on koos elanud juba 12 aastat. Miks kahte last kasvatav paar ei ole veel abiellunud? Sellele küsimusele vastas Kätlin eelmisel aastal Kroonikale, kus ta sõnas: "Mis siin enam abielluda, pole vast mõtet. Urmas on kaks korda abielus olnud, mina ühe korra. See on meil mõlemal ära proovitud."

Kätlini ja Urmase peres kasvavad nende ühised lapsed Kätlin ja Kristiin.

Urmasel on lisaks tütardele Katriinile ja Kristiinile ka pojad Tõnis, Margus, Ander ja tütred Maarja ja Christina-Sandra.

Koit Toome ja Kaia Triisa

Kuigi Koidu ja Kaia 5-aastasest tütrest Rebbecast saaks imearmas lilleneiu, ei ole paar siiani otsustanud ausalt leivad ühte kappi panna.