Jarboet võib pidada Diamanda Galasi kõrval üheks tänapäeva tuntumaks tõeliselt omapärseks naislauljaks, kes viib oma laulumaneeris kokku emotsionaalse, spirituaalse ja ja lausa tuntavalt füüsilise olemuse. Teda tuntakse kõige paremini ka Talinnas esinenud kultusbändi Swans pikaajalise klahvpillimängijana. Aastatel 1985-1998 oli Jarboe koos Michael Giraga üks New Yorkist pärit Swansi ainsaid põhiliikmeid. Peale bändi comebacki ei ole muusik enam Swansiga tuuritanud, kuid laulis taas grupi eelmisel aastal ilmunud plaadil The Seer.

Jazzi ja koorimuusika baasilt laulmist alustanud ja juba 1980ndatel esimesed sooloalbumid väljaandnud Jarboe on lisaks oma karjääile osalenud ka mitmetes koostööprojektides. Ta on teiud kaasa A Perfect Circle´i, Jesu ja Pusciferi plaatidel. Jarboe üks tuntumaid väljaandeid on aga koos Neurosisega lindistatud koostööplaat Neurosis & Jarboe (2003). Oma soolokarjääri raskeimal albumil Mahakali (2008) osalesid tema plaadil Attila Csihar (Mayhem) ja Phil Anselmo (Pantera). Jarboe muusikat teatakse ka arvutimängust The Path ning ta on osalenud Syd Barretti, Dead Can Dance´i ja Throbbing Gristle´i tribuutplaatidel.

Kokku on Jarboe andnud välja 27 sooloalbumit, teinud koostööd üle 21-l Swansi plaadil ja osalenud üle 63-s koostööprojektis, oma albumeid on ta lindistanud erinevatel maadel Inglismaast Jaapanini.

Jarboe praegune esinemine on unplugged rockile baseeruv ning täis meloodilist ja ausat emotsionaalset vokaali ja akustilist tooret kitarri. Tuuri kontsertidel esitatakse lugusid kahelt Jarboe poolt 2013. aastal väljaantud plaadilt Dreams ning Indemnity.

Tallinnas astub Jarboe lavale koos bändidest Choronzon ja Veil Of Thorns tuntud kitarristi ja laulja P. Emerson Williamsiga. P. Emerson Williams on tuntud ka kui multimeedia kunstik, kelle tegutsemissfääri kuuluvad nii muusika, kujutav- ja videokunst kui ka kirjutamine.

Kontserdi juhatab sisse kohalik eksperimetaalmuusika duo Switchcraft. Duo moodustavad kitarrist/multiinstrumentalist Raul Keller ja viiuldaja/multiinstrumentalist Hello Upan. Theremini, kitarri, elektriviiulit, raadiot ja lisaks lugematul arvul elektroonikat kasutav duo on hetkel Eestis kindlasti üks huvitavamaid ja vahetumaid helikollaazhide loojaid.

Uksed kontserdile Von Krahli baaris (Rataskaevu 10, Tallinn) kolmapäeval, 18.12., avatakse kell 20.00. Piletid on müügil kohapeal hinnaga 10 eurot.