DJ on muusikamaailmas saanud nähtuseks, keda sageli tuntakse rohkemgi kui kuulsaid lauljaid endid, kelle lugusid nad miksivad. DJ-de edulood on tihedas seoses miljonite muusikanautijate lemmikartistidega. Elektroonilist muusikat plaatidelt kõrvadesse suunavad mehed ja naised on ühed paljudest tähtedest muusikatähtkujudes. TJR, Michael Woods, Psyko Punkz, Congorock, Optical, Nu: Tone, Ulterion Motive, Broken Note, Alex Ferrer ja Funk D võivad tundmatud olla küll popmuusika kuulajatele, kuid mitte klubides. Viimased neist troonivad vastavalt Ibiza pidudesaarel ja Madalmaade esinemispaikades.

Funk D ehk Lars Sandberg on Madalmaade kõige energilisem artist ja DJ, kel on omad lood, omad üritused ning enneolematu ja hullumeelne oskus miksida kõike, mida kuuleb ning seda vaid talle omasel viisil. See omapära on viinud ta tippu maailma parimate DJ-de kõrvale ja nende sekka. Hollandlane troonib Beatporti tippe oma track`idega "Legendary" ja "Raving in Miami." Funk D videod on liialdamatult pälvinud YouTube’s enneolematu populaarsuse miljonite klikkide ja vaatamistega. Ta lood on kuulsaks mängitud kogu maailmas selliste tegijate abiga nagu David Guetta, Roger Sanchez, Laidback Luke, Quintino, Vato Gonzalez, kes toetavad teada jõuliselt ja igakülgselt.

Funk D, tuntud ka kui Bootleg King, on ülemaailmselt kuulus unikaalselt kokkupandud lindistuste, remikside ja esitlusetega, tema boothleg’id kõlavad parimate DJ-de plaadikeerutustel ning tema track’id on edukad tuntumatel tantsupõrandatel. Funki-mehe stiiliks on jazz-house, tech-house, techno ja klubitants.

Funk D koostöö Armin van Buureni kaubamärgiga Energetic Sounds of Armada Music algas 2012. aastal. Selle märgi alt on tulnud tema mõjukaim looming. Internetis on Funk D tõeline fenomen. Enam kui 50 000 jälgijat ja 1,5 miljonit kuulamist on mehele olnud tohutuks ergutuseks, et ikka ja jälle oma lood kuulamiseks üles panna. Väidetavalt töötab Funk D praktiliselt igal nädalavahetusel, et muuta Hollandi ja Belgia klubid meeletute pidude paigaks.

Praegu seisavad Funk D’il ees tuurid Ameerika Ühendriikides, Hiinas, Kariibi mere saartel, Hispaanias, Itaalias, Saksamaal ja mujalgi ning ta on üks hõivatumaid DJ-sid kogu maailmas, tehes ametlikke remikse sellistele artistidele nagu Akon, T-Pain, Busta Rhymes, Ace Hood, Mohombi, Benny Benassi, Darkraver, Scoop, Rosette, Dimaro, Lady Bee, Dj Jose, Yellow Claw.

Alex Ferrer, klubimuusika viljeleja Ibizalt, on DJ ja produtsent, keda peetakse viimaste aastate üheks Hispaania parimaks house muusika tootjaks ja ta on ka tuntud kui üks vingemaid pidutsejaid ja peokorraldajaid. Alex on muusikatööstusega seotud juba varastest teismeliseaegadest, mil ta sattus lausa sõltuvusse muusikast, reisidest ja pidudest. Ta on oma lugudega tõenäoliselt jõudnud igasse klubisse, mis on üldse loodud hea klubimuusika pakkumiseks. DJ Alex on klubimuusikutele teada avara silmaringi poolest ja seda nii elektroonilises muusikas üldse kui ka house muusikas eraldi. Tema tunnusmärgiks on saanud kaubamärk Deeplomatic Label ja praegu töötab ta sellise omapärase projektiga nagu Moonkey. Populaarne DJ on endale võtnud eesmärgi anda elektroonilisele muusikale kõrgeim väljund ja saada kaasakiskuvate helide loomisel parim tulemus.

Praegusel elektroonilise muusika ajastul teeb DJ Alex kõikvõimaliku, et täiustada house muusikat läbi erinevate lugude ja helide. Ta on kui elav meeldetuletus klubimuusika arengust. Populaarne plaadikeerutaja otsib igas olukorras ja avatud silmil ka uusi ja andekaid klubimuusika viljelejaid ning pakub neile võimalust oma loominguga esile kerkida.