Kahel pimedal augustiõhtul panevad kolm Eesti tuntuimat mustkunstnikku Charlekas, Meelis Kubo ning Fred-Erik Johanson Padise kloostri salapäraste müüride vahel publiku tajud proovile, et anda üks kujutlusvõime piirimail reaalsusega mängivate silmamoondustega õhtune etendus, kust ei puudu müstiline õhustik, elav muusika ja peadpööritavad akrobaaditrikid.

Üle kümne aasta tegutsenud ja auhinnatud mustkunstnik Charlekas on andnud kokku üle 1000 show, mille käigus on ta esinenud nii Eesti esileedile Evelin Ilvesele kui ka Monaco vürst Albertile. Meelis Kubo on mustkunstnik, kes on alates 2006. aastast jahmatanud suuremaid ja väiksemaid publikuid nii Eestis kui võõrsil, esinenud erinevates telesaadetes ning kirjutanud mustkunstialaseid artikleid.

Eesti mustkunsti tipptegijate hulka kuuluva noormehe Fred-Erik Johansoni repertuaarivalik on suurim: leidub klassikalisi ja ajatuid trikke, originaalseid manipulatsioone, suurele lavale sobivaid efekte. Lisaks tavaprogrammidele pakub Fred ainsana Eestis etendust, kus laval on vaid mastaapsed illusioonid.

Lisaks silmamoondajatele aitavad maagilise meeleolu loomisele kaasa kloostri saalilae alla lennutavad Trikivabriku meistrid, erinevate tuletrikkide ja tuletantsudega 2008. aastal alguse saanud ja üle maailma hinnatud Kelfiriuse tuleinglid.

Kogu etendust saadab muusikaga just nendeks õhtuteks kokku kutsutud elava muusika bänd.

Piletid on saadaval Piletilevis.