Kas meigkotis olnud saab liigitada selliselt, et mis oli meigiasjadest aktuaalne enne ja pärast lapse sündi? "Tegelikult olen koduses majapidamises lapse tulekuga teadlikult välja vahetanud vaid pesupulbri, meigikott on jäänud samaks. Muutunud on vaid see, et hetkel pole palju aega meigile kulutada, seega eelistan tooteid, mida saab kiirelt ja lihtsalt kasutada."

Maris tunnistab elustiiliblogile Stellarium, et ta ei ole meigis eriline eksperimenteerija ja tema käsi on sellel alal pisut rooste läinud. "Isegi kui vahel üritan midagi efektsemat teha, lõpeb see tihtipeale meigi maha võtmise ja nullist alustamisega. Olen meikimises rooste läinud ja mõelnud isegi kiirkoolituse peale. Esinemas käies olen meikaril ikka lasknud silmameiki tehes katsetada, olen kasutanud küll lillat, küll mürkrohelist. Tulemus on väga lahe jäänud, aga ise ei valda seda kunsti."

Kuidas lohutada ennast siis, kui ilm on halb ja meeleolu läheneb nullile? "Halva ilmaga ma enda meikimisest lohutust ei otsi, pigem tõstab tuju uute kosmeetika toodete ostmine. Need tujud käivad mul peal hooti. Viimati laastasin rahakotti detsembris, kui ostsin kingitusi. Sattusin hoogu, kõik oli nii põnev ja tundus, et endal on ka kõiki uusi asju vaja," muigab Maris.

Küsimuse peale, kuidas näha välja nagu miljon dollarit?, vastab Maris: "Miljon dollarit tähendab enesekindlust. See tähendab, et sa julged ja tahad inimesele otsa vaadata, suhelda ja naeratada. Selleks on kõigil erinevad nipid, minu puhul töötab õige ja mugav riietus, hea juuksepäev ja puhanud nägu."

Maris paljastab ka, kuidas ta pääses rasedusarmidest: "Raseduse lõpu poole avastasin dr Hauschka Blackthorn õli, mida kasutasin peamiselt kõhul. Sattusin sellest täiesti vaimustusse, sest kui seni oli erinevate õlide kasutamine üks paras õline mässamine, siis selle puhul meeldis mulle väga ka pudel, millest sain toote ülilihtsalt kätte. Mul oli isegi kahju, et selle nii hilja avastasin. Oli see nüüd tänu erinevatele kreemidele või mitte, armidest ma igal juhul pääsesin."

Maris avaldas Stellariumile nii selle, mis on peidus tema kosmeetikakotis kui ka imearmsa pildi kahe kuuseks saanud tütar Marliisist.

Vaata fotosid SIIT.