Gloryhammer on 2010. aastal loodud Šoti/Šveitsi päritolu power metal bänd, mille loojaks on klahvpillimängija Christopher Bowes (tuntud ka kui ansambli Alestorm vokalist). Bändi debüütalbum "Tales from the Kingdom of Fife" nägi ilmavalgust Napalm Recordsi vahendusel 2013. aasta märtsis.

Divine Ascension üllatab kõiki muusikaaustajaid üle maailma oma meloodilise/progressiivse metaliga. Austraaliast pärit bändi eesotsas on kaunis lauljatar Jennifer Borg. Divine Ascension üllitas eelmise aasta lõpus oma teise kauamängiva "Liberator", mis sai kriitikute ja fännide poolt väga sooja vastuvõtu osaks. Bänd on lava jaganud powermetal suurnimedega Kamelot ja Blind Guardian.

Siiani 16 stuudioalbumit, 3 kontsertalbumit ning hulganisti singleid üllitanud Stratovarius on põhjanaabrite üks kõigi aegade tuntumaid bände maailmas ning keda peetaks koos Saksa bändidega Helloween, Blind Guardian ja Gamma Ray power-metali suurimateks mõjutajateks maailmas. Aastal 2015 kuuluvad bändi: Timo Kotipelto (vokaal), Jens Johansson (klahvpillid), Lauri Porra (bass), Matias Kupiainen (kitarr) ja Rolf Pilve (trummid). Tänavu augustis ilmus Stratovariuse uus kauamängiv "Eternal", mis kannab järjekorranumbrit 16.

Piletid Stratovariuse kontserdile hinnaga alates 29 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.