Inglismaal elav Eesti näitleja, režissöör ja stsenarist Taavi Peelo on sealsel meelelahutusmaastikul kuulsust kogumas. Tema verine näolapp kaunistab nimelt õuduskirjanik George Daniel Lea uut põnevat õudusromaani “Born In Blood” ehk “Sündinud verre”. Tegu on äärmiselt väljendusrikka, jubeda ja verest nõretava pildimaterjaliga, mis võib kahtlemata leida tee mõne nõrganärvilisema lugeja õudusunenägudesse. Piltide autor on tuntud briti fotograaf Nick Hardy.

“Raamatuga tahetakse pöörata tähelepanu vaimsele tervisele ja kogu tulu läheb erinevatele vaimse tervise organisatsioonidele üle kogu riigi,” jutustab Taavi Publikule antud intervjuus ja lisab, et raamatu autor on varasemalt kirjutanud erinevaid süngeid raamatuid, millest tuntuim on “Strange Playgrounds” ehk “Kummalised mängumaad”.

Peelo sõnul jõudis ettepanek temani tutvuste kaudu, kuna ta on enda sõnul kolme aasta vältel Inglismaal elades ja töötades puutunud kokku paljude mõjukate inimestega. “Olen osalenud briti teleseriaalides “Emmerdale”, “The Syndicate” ja filmides “VIII”, “United World” ja paljudes teistes. Hetkel töötan õuduskomöödia kallal, kus mängin nn halba tegelast,” jagab ta õhinal.

Muljed fotosessioonist on Taavil head ja kuigi piltidelt näib, et tegu on jubeda ja õõvastava kohaga, oli Hardy fotostuudio tegelikult väga väike ja hubane. “Kõik, mis vaja, oli juba valmis — pesemisvahendid, võltsveri, mis lõhnas nagu maasikamoos, aga maitses nagu vesi … kogu sessioon kestis umbes kaks ja pool tundi," kirjeldab ta.

Põnev, jääme raamatut ootama!