Triana Park on üks huvitavamaid muusikalisi fenomene Balti riikides, kes on teinud palju ebatavalisi ülesastumisi televisioonis, erinevatel live-kontsertidel ja vabaõhufestivalidel. Muusikakriitikud on kollektiivi kirjeldanud kui segu Red Hot Chilli Peppersi'st, Bjork'ist ja Led Zeppelinist, seda suuresti liikmete erineva muusikamaitse ja mõjutajate poolest, leides, et see on kindlasti üks originaalsemaid esinejaid Euroopas.

Kollektiiv on esinenud erinevates maailma paikades - alustades Balti riikidega ning lõpetades Suurbritannia, Prantsusmaa, Ameerika Ühendriikide, Kanada ja Türgiga. Eesotsas karismaatilise lauljanna Agnese Rakovskaga on Triana Parki laivid meeldejäävad, kaasahaaravad ning vürtsitatud põhjamaise huumoriga.

Triana Park astub Tallinnas üles Acoustic Moon Sessions akustilise kontserkavaga. „Eesti on meid siiani väga soojalt vastu võtnud ning otsustasime sedasi akustilise kavaga ka Tallinnas üles astuda. Kontsert saab olema pehmem ja intiimsem - esitame loomingut tavapärasest erinevas võtmes ning meiega ühinevad lavale ka tšellist ja klahvpillimängija,“ paljastab bändi bassist Kristaps Erglis, mida õhtult oodata.

Kontserdi algus on 20:00 ning pileteid hinnaga 5€ on võimalik soetada kohapealt enne kontserdi algust. Lisainfo leiab Facebookist.