Bobbi leiti mullu jaanuarikuus vannist meelemärkuseta lebamas ning sama aasta juulis suri noor naine haiglaseinte vahel. Kui Bobbi ema Whitney Hustoni otseseks surmapõhjuseks väideti narkootikumide liigtarbimise kõrval siiski uppumine olevat, oli ka Bobbi veres jälgi uimastite kasutamisest.

22-aastasena surnud Bobbi lahkamise tulemused näitasid, et naine oli tarbinud kanepit, alkoholi ja mitmeid ärevusvastaseid ravimeid.

"Lõplik surmapõhjus on erinevate juhtumite jada, mille alustas retseptiravimite kuritarvitamine ja lõpetas uppumisest tingitud kooma, millest Bobbi välja ei tulnudki," sõnati lahkamistulemuste avalikustamisel.

Bobbi ema Whitney elutu keha leiti vannist pisut enne 2012. aasta Grammy auhindade galat. Võimud leidsid tema hotellitoast narkootikume ja tõendeid selle kohta, et naine kannatas südamehaiguse käes, lisaks ka jälgi kokaiini tarbimisest. Kuid Whitney lahkamine näitas, et naine suri siiski uppumise tagajärjel.

Bobbi Kristina leiti tema ja Nick Gordoni ühisest kodust. Gordon oli Bobbi kasuvend, kuid täiskasvanutena leidsid noored teineteist romantilises võtmes.