Vaata meeleolukat videot lütseumi noorte modellidebüüdist:

Et Prantsuse lütseumi 9. A klassid olid teinud meisterliku töö, lavastades lõpufotol oma vaimukalt dramaatilise versiooni Prantsuse maalikunstniku Eugene Delacroix’ kuulsaimast teosest “Vabadus viib rahva barrikaadidele”, ei valmistanud nooruslikult värske moekataloogi pildistamine neile sugugi raskusi.

Konkursil ja fotosessioonil osalenud Tallinna Prantsuse Lütseumi õpilase Lauren Grinbergi sõnul oli terve klass unikaalsest kogemusest vaimustuses ning nii õpilased ise kui ka nende vanemad on tulemusega ülimalt rahul.

„Igaühega meist tegeldi eraldi — meid meigiti, meile tehti soeng, Liisi Eesmaa valis väga leidlikult kokkusobivad rõivakomplektid ning seejärel algas pildistamine. Olime üllatunud, kui sõbralikus ja lõbusas õhkkonnas see kõik toimus — me ei olnud mitte vaikivalt nõustuvad modellid, vaid meilt küsiti, kas meile meeldib see soeng või meik, kas me tunneme ennast rõivastes mugavalt,“ muljetas võiduklassi esindaja.

„Kogemus andis meile võimaluse piiluda moemaailma telgitagustesse. Eriti lahe oli näha meie klassi poisse meigituna ning oli üllatav, kui hästi nad poseerimisega hakkama said. See kogemus jääb meile alatiseks meelde ning soovitame kõigil lõpetajatel juba aegsasti hakata järgmise aasta konkursiks valmistuma,“ rääkis Lauren Grinberg.

Rocca al Mare koolilõpukonkursi „Parim koolilõpp!“ võitnud Tallinna Prantsuse Lütseumi 9. A klassi 28 õpilast ja klassijuhataja said auhinnaks igaüks 200 euro väärtuses lõpuaktuse rõivaid Rocca al Mare kaubanduskeskusest, stilist Liisi Eesmaa konsultatsiooni aktuse rõivaste valimisel ning bussipiletid Lux Expressilt koolilõpureisi korraldamiseks õpilaste valitud sihtkohta Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Poolas, Tšehhis või Saksamaal. Fotosessiooni võiduklassiga viis läbi moefotograaf Kalle Veesaar.

Ja see pole veel kõik — tutvu värvika veebikataloogiga SIIN.

Jaga
Kommentaarid