PUBLIKU SUVERETSEPT: Mida nad söövad, et nii ilusad olla? Anni Rahula õpetab valmistama rooga, milleta nende pere oma suvist söögilauda ei kata

Suvi on teatavasti aeg, mil rohkem mahti kokata ja eksperimenteerida, perega aega veeta ja, mis seal salata, ka kaalust alla võtta. Viimases punktis tasub võtta šnitti sportlikelt Rahulatelt, kes teavad, kuidas tervislikult toituda. Anni saatis selleks puhuks Delfi lugejatele tema ja Tomi pere lemmikuks saanud suvise salati retsepti, mis aitab ennast hästi tunda nii päikselisel kui vihmasel päeval.
Vajalikud koostisosad:
Pool arbuusi
Fetajuust
Mündilehed
Basiilik
Veiniäädikas
Päevalille ja/või kõrvitsaseemned
Pipar-sool
Punane sibul
Valmistamine: Hoia arbuusi esmalt kindlasti külmkapis, et viljaliha muutuks mõnusalt jahedaks, haki seejärel kuubikuteks, lisa umbes sama suurte kuubikutena fetajuust. Lisa mündilehed, soovi korral basiilik ja hakitud punane sibul. Prae oliiviõlis seemned ja lisa salatile. Maitsesta salat pipraga ja vajadusel lisa veidi soola, soovi korral veiniäädikat.
Kas pole mitte lihtne?