"Minu vestlussaate esimene hooaeg sai TV3 eetris läbi. Oli imetore, ent ülimalt energiamahukas kogemus. Teen sügava kummarduse ja saadan pika pai kõigile neile keskeltläbi 75 000 televaatajale, kes neljapäeva õhtud "Evelini" seltsis veetsid. Kõik saatekülalised olid põnevad ja vahvad inimesed, nende jutustatud lood aga inspireerisid tuhandeid," võttis Evelin sotsiaalmeedia vahendusel sõna.

"Kõige soojem tänu ja imetlus kuulub aga saate meeskonnale: produtsentide paarile Kristi ja Teet Margnale, toimetaja Piret Koolile, TV3 programmipealik Urmas Eero Liivile ja kogu fantastilisele tehnilisele tiimile: te olete üle ilma parimad, aitäh!"

Eraldi soovib Evelin tänada neid, kes ühe saatega seonduvalt annetasid Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile ühtekokku 4500 eurot ning kinkisid Eesti Juuksurite Ühendusele abivajajate jaoks parukate tegemiseks 11 pikka patsi.

Evelini sõnul on tema jutusaate tulevik veel lahtine, ent fännide rõõmuks saab teda aasta lõpu poole näha hoopis Kanal 2 eetris linastuvas reisisaates "Eveliniga Balil". "Režissöör Hindrek "Masa" Maasiku kaamera läbi näeb aasta kõige pimedamal ajal kindlasti palju valgust ja värve," on Evelin kindel.