Jagamine toimus küllaltki ebavõrdselt – nimelt jäävad kõik kuus last (Maddox Jolie-Pitt, 15, Pax Jolie-Pitt, 12, Zahara Jolie-Pitt, 11, Shiloh Jolie-Pitt, 10, ning kaksikud Knox Jolie-Pitt ja Vivienne Jolie-Pitt, 8) Angelina hoole alla. Väljaanne kirjutab, et lahutuse põhjuseks olevatki olnud mure laste heaolu pärast.

Andmed hooldusõiguse osas kokkuleppele jõudmisest pärinevad ametlikust allikast, milles on kirjas, et Pittile määratakse lastega kohtumiseks "teraapilised kohtumised".

Kokkuleppele jõuti juba nädal tagasi, kuid teada anti alles eile. Detaile ei avaldata, kuna asjaosalised on alaealised.

Teada on, et tegu pole olukorraga, mida Pitt soovinud oleks, sest mees esitas kohtule avalduse jagatud hooldusõiguseks kõigi kuue lapse osas, ent lastele ainuõigust taotlenud Jolie tahe jäi peale.

"Olen väga kurb, ent kõige olulisem on meie laste heaolu. Palun ajakirjandust, et annaksite neile ruumi, mida nad väärivad, et selle keerulise ajaga toime tulla," teatas Pitt.

Näitlejad abiellusid aastal 2014, olles paar juba aastast 2004. Lahutusuudis lahvatas koos skandaaliga, et vihane Brad Pitt eralennukis oma poega Maddoxit ründas. Juhtumi üksikasju teada ei ole.