1. Lisaks uue pildi? OK, aga oota mitu päeva!

Rate.ee-sse piltide lisamine oli täielik peavalu. Panid foto üles ja pidid ootama, et Rate'i moderaator selle heaks kiidaks. Tihti võis juhtuda ka nii, et ootasid mitu tundi või koguni päeva, et see juhtuks ja seda ei avaldatudki, sest 1) nägu polnud piisavalt nähtavalt 2) mingi muu totter põhjus.

2. MA SAIN ERILISTESSE!

Kui su pilt oli piisavalt tuus ja Rate'i mode arvas samamoodi, siis pandi su foto erilistesse. Sealt tekkis teistel Rate'i kasutajatel sinu vastu huvi ja kui vedas, lisasid nad sind isegi tähelepanulisti!

3. "Sa panid mulle 1? KRIITIK!"

Kindlasti mäletad, et Rate.ee-s sai pilte hinnata 1-7ni. Selleks, et seitsmeid panna, pidi aga enne punkte teenima ja seda sai teha teiste pilte hinnates. See, mis oli su pildiskoor oli ääretult oluline ning kui see oli üle 5 ja mingi kriitik sulle sinna ühe lajatas, oli päev totaalselt rikutud! Kriitikute pilte kommenteeriti kohati väga inetult ja ilmselt olid ka nende postkastid sõimukirju täis.

4. 10!

Kui mõni vastassoo esindaja sulle oma telefoniga 10 saatis, olid sa maailma kõige õnnelikum inimene. See oli kindel märk sellest, et sa meeldid talle. Boonusena tuli see äge võimalus TOPi saada ja olgem ausad, kui sa juba TOPis olid, ei tahtnud sa sealt lahkuda. Palusid kõiki oma sõpru, et nad sulle 7 viskaksid või koguni 10 krooni raiskaksid ja sulle 10 saadaksid.

5. VV?

See oli üks populaarsemaid küsimusi Rate.ee postkastides, sest kes siis tahtis ilma väljavalituta olla? Kui Facebookis saad näidata, kellega sa suhtes oled, siis Rate'is said näidata oma väljavalitut. Muidugi, kui asi jamaks kiskus ja tüli majas oli, võeti esimese asjana kohe teine inimene oma väljavalitust ära.

6. Feimi ja sulli! Aa ei, see tähendab SOLi.

Mingil hetkel oli võimalik telefoniga osta Rate.ee oma valuutat SOL-e. Meenutuseks üks tore klipp:

7. Esimene asi, kes mu profiili vaatamas käis?

Rate.ee-s ei jäänud miski saladuseks. Isegi seda oli võimalik näha, et kes ja kui palju sinu profiili külastanud on. Kui vaatasid läbi kõik oma silmarõõmu pildid, siis jätsid talle juba päris korraliku jälitaja mulje. Sinu profiililehel oli esindatud ka arv, mitu inimest su profiili kokku vaadanud on. Selleks, et lahedam olla, uuendasid tihtipeale ise oma profiililehte, et vaatamisi juurde saada.

8. Veel feimi...

Rate.ee popimate aegade lõpus said inimesed feimi koguda. Kui su feim üle paarisaja oli, olid juba väga kõva tegija. Feim sõltus sellest, palju sul sõpru on, mis skoorid su piltidel on ja nii edasi.

9. Reidilt reidile tasuta!

Jah, sa said tellida endale päris oma Rate.ee kõnekaardi ja reidilt reidile helistamine oli tasuta! Räägi palju jaksad. Oh, need head 578-algusega numbrid!

10. Iseloomustust?

See, kui palju sulle iseloomustusi oli kirjutatud, näitas sinu kohta nii mõndagi.

Millised on sinu mälestused Rate.ee kohta?