"Ma ei saanud enda riiki esindada, jäin teisele kohale..." alustas Kerli pöördumist fännide poole lisades, et olenemata tulemusest on tagasiside olnud hämmastav. "Täiskasvanud mehed räägivad, et nad ei nuta kunagi, ent selle üle nad nutsid, lapsed on samuti endast väljas. Meedias kirjutatakse minust arvamuslugusid ja ma pean mainima, et eestlased ei väljenda end tavaliselt tegelikult üleliia meie raske ajaloo tõttu."

Kerli on enda sõnul saanud oma rahvalt palju positiivset energiat ja armastust, mida varasemalt kodumaal tundnud pole.

Kaks viimast kuud olid lauljal täis kõige intensiivsemat tööd iga Eesti Laulu võistlustöö pisidetaili kallal. "See oli tõeliselt lahe kogemus. Ma andsin endast 150 protsenti ja olen väga rahul sellega, mis me korda saatsime," rõõmustab Kerli.

Nüüd võivad fännid hakata end valmis seadma uueks albumiks, mis jäi Eesti Laulu melus tagaplaanile. Praeguseks on materjal juba valmis kirjutatud, üle on jäänud vaid visuaalne pool.

Paraku tunnistab Kerli, et "Spirit Animalile" muusikavideot tulemas ei ole, kuna selle esitus võttis enda alla kopsaka summa: "Minu etteaste läks väga palju maksma, korraldustiim seda ei rahastanud."

Kuidas neiu suudab jääda positiivseks, näed videost (inglise keeles)