1. "Muumia" ("The Mummy", 1932)

Egiptuses korraldatud ekspeditsioon viib prints Imhotepi (Boris Karloff) muumia leidmiseni.ja ellu äratamiseni

2. "Muumia" ("The Mummy", 1959)

Hammer Film Productionsi "Muumia" filmiseeria esimest osa peetakse 1932. aasta versiooni uusversiooniks, kuid ametlikult laenab film tegelasi ja sisuliine hoopis Universali filmidest "The Mummy's Hand" (1940), "The Mummy's Tomb" (1942) ja "The Mummy's Ghost" (1944).

Filmi peaosades on Hammeri õudusfilmide klassikud Chrisopher Lee ja Peter Cushing.

3. "Muumia" ("The Mummy", 1999)

Rick O'Connell (Brendan Fraser) ning arheoloogid Evelyn (Rachel Weisz) ja tema vend Jonathan (John Hannah) äratavad kogemata üles muumia Imhotepi.

4. "Muumia tagasitulek" ("The Mummy Returns", 2001)

15 aastat pärast 1999. aasta "Muumia" sündmusi elavad Rick O’Connelli (Brendan Fraser) ja Evelyni (Rachel Weisz) elavad koos Londonis oma 8-aastase pojaga (Freddie Boath). Imhotep äratatakse tema järgijate poolt uuesti ellu ning nüüd peab seltskond taaskord ajaga võidu jooksma, enne kui muumia leiab Skorpionikuninga armee, millega maailm vallutada.

5. "Bubba Ho Tep", 2003

See on kindlasti üks kõige veidramaid "Muumia" film üldse. Peaosas on ei keegi muu kui Bruce Campbell ("Evil Dead" filmiseeria), kes võttis endale Elvis Presley rolli. Tuleb välja, et Elvis polegi surnud, vaid elab hoopis vanadekodus. Filmis peab ta kaitsma koos teiste elanikega oma kodu kurja muumia, Bubba Ho Tepi eest.