Multifilmi on teinud samad inimesed, kelle käe all on valminud hitid “Mina, supervaras” ja “Käsilased”.

Siin on sulle aga 10 huvitavat fakti multika kohta, mida sa tõenäoliselt veel ei teadnud.

1. Filmi alguses on üks pargistseen, kus tähelepanelik vaataja võib märgata multikast “Mina, supervaras” juba tuntuks saanud tegelaskuju Gru’d oma koera Kyle’ga jalutamas.

2. Väikese valge sülekoera omanike loomisel olid eeskujudeks Ameerika üks kuulsamaid naissaatejuhte ja koomikuid Ellen DeGeneres ja maailma esikoomik Louis C.K.

3. Kasse täis majas võib teravam silm märgata teleris reporterit, kellega kõigepealt tutvusime multikas “Mina, supervaras”.

4. Multikas sõidab üks buss, millel on animafilmi “Laula” poster - jällegi üks Illumination Entertainmenti töödest.

"Lemmikloomade salajane elu"

5. On väga tõenäoline, et suure ja karvase koera Duke’i esimene omanik suri suht varsti pärast seda, kui Duke kaduma läks. Kui Duke meenutab oma minevikku, on näha, et tal on kaelarihm kaelas, millel kontaktandmed. Loomapüüdjad oleksid kindlasti püüdnud koera tema omanikule nende andmete põhjal tagastada, kuid tundub, et omanik oli vahepeal ära surnud, sest koer sattus loomade varjupaika.

6. Jänes nimega Lumepall ütleb multikas, et minevikus kuulus ta mustkunstnikule. Kusjuures tema tegelaskuju on äärmiselt sarnane Pixari lühifilmis “Presto” olevale jänesele Alec Azam, kes kuulus samuti mustkunstnikule.

7. Ühes stseenis kuulab taksojuht raadiost Pharrell Williamsi lugu “Happy”, mis on multika “Mina, supervaras 2” üheks tunnuslooks.

"Lemmikloomade salajane elu"

8. Peategelaste, koerte Duke ja Maxi omaniku Katie külmkapil on pilt, millel näeme banaani ja Minioni silma.

9. Priske kass Chloe ütleb mutlikas Popsile, kes arvab, et ta on koer, et ta on tegelikult kass. Pops vastab 1959nda aasta filmist “Some Like It Hot” kuulsaks saanud lausega “Nobody’s perfect”.

10. Merisea Normani omanikul on kaks Minionide mänguasja öökapil.

Vahvale multikale “Lemmikloomade salajane elu” saad reklaamivabalt ja eestikeelse pealelugemisega kaasa elada internetitelevisioonis Viaplay.