Kuni 18. juunini on võistlusel oodatud osalema 16–35 aasta vanused DJ-d. Kõikide kandidaatide seast valib žürii välja viis finalisti, viimane finalist selgub publikuhääletuse teel. 8. juulil selgitatakse ööklubis Sunset Sky Plus Live’i üritusel välja finaalvõistluse võitja, kes saab harukordse võimaluse esineda Weekend festivali laval "Future Stage".

"Hoogne konkursi algus on tõeliselt üllatav ja näitab, et meil on muusikasõpru, kes on oma võimalust pikalt oodanud. Tundes DJ-sid, kes soovivad antud aega maksimaalselt ära kasutada ja olla oma tegemistes ülitäpsed, võib loota, et see number kerkib veel kordades ning žürii jaoks on parimate väljavalimine ülimalt keeruline, kuid kindlasti mitte võimatu," kommenteerib raadio Sky Plus muusikajuht ja DJ Vaido Pannel.

Weekend Festival Baltic on traditsiooniliselt Pärnus toimuv Baltikumi suurim popmuusikafestival, mida külastas möödunud aastal 85 000 inimest.

Tänavu 3.–5. augustil toimuva festivali esinejate hulgas on Martin Garrix, Armin van Buuren, deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alesso ja paljud teised. Kokku astub kolmel päeval üles üle 60 artisti.