Äsja oma kümneaastase abielu lahutanud Mel B varandus ulatus umbkaudu 43 miljoni euroni. Tänaseks on lauljanna pangaarvel 1100 eurot. 42-aastase Melanie varandus kulus luksuslikule elustiilile, mida lauljanna hoolimata lisasissetulekutest suure innuga raiskas.

Mel B endise abikaasa Stephen Belafonte advokaadi Grace Jamra teatel oli naine paari abielu vältel rahaga küllaltki lahke ning elas luksuslikult. "Ta kulutas raha igasse ilmakaarde ja minuteada sai ta ka laenu, mille kõik ära raiskas," teatas advokaat.

Mel B ja tema abikaasa abielu sai tänavu lõpu, mil lauljanna teatas, et mees oli vägivaldne ja pealegi pettis teda perekonna lapsehoidjaga. Nüüd on teada, et paaril oli abielu jooksul raskusi ka kõige väiksemate arvete tasumisega, ent nad ei hoolinud sellest ja elasid üle oma võimete. Muuhulgas lendasid ka eralennukiga troopilistele saartele puhkama.

Kuid see pole veel kõik! Mel B hankis endale ka kuulikindla auto Cadillac Escalade ESV, mille turvavarustuse hulka kuulus ka elektrišokirelv liigtulihingeliste austajate kaitseks, kes autosse pääseda üritasid. Lauljannal oli ka hulgaliselt hirmkalleid ehteid. Teiste seas 56 000 eurot maksvad teemantkõrvarõngad, sama palju maksev kihlasõrmus ning ka 227 000 eurot maksev teemantsõrmus ning 22 000 eurone Rolexi käekell.

Melanie kulutas palju raha ka käekottidele, mattes nende alla ligi pool miljonit eurot. Nõndaks kuulub naise kollektsiooni Louis Vuittoni, Yves Saint Laurent'i, Chaneli ja Birkini käekotte.

Melanie ja Stephen soetasid abielu ajal endale maja Los Angelese linna, mille lasid täielikult ümber ehitada. Kokku röövis see paari rahakotist ligi miljon eurot. Maja on hetkel müügis hinnaga seitse miljonit eurot.

Mel B ei ole naine, keda on lihtne rahuldada – nii kuulusid ta isiklikku meeskonda agent, lapsehoidja, aednik, majahooldajad, kellele kõigile maksis ta ühtekokku aastas palgaks 280 000 eurot.

Teistel Spice Girlsi liikmetel on läinud Mel B-st tunduvalt paremini. Emma Buntoni varandus küündib umbkaudu 25 miljoni euroni, Melanie C-l on raha 30 miljonit, Geri Halliwellil 35 miljonit ning Victoria Beckham teeb kõigile silmad ette oma 270 miljoni eurose varandusega.