Taavi Rõivase sõnul valiti Kõltsu mõis just seetõttu, et mõisal on nende elus tähtis koht. "Oleme seal võõrustanud nii Angela Merkelit kui ka Gruusia peaministrit Irakli Garibashvili," sõnas Rõivas Publikule antud intervjuus.

"Abiellume enam-vähem meie tutvumise kümnendal aastapäeval, mis leidis aset Leigo Järvemuusikal," jätkas Taavi ning lisas, et pidu tuleb pigem eestimaiste kommete järgi, ent ikkagi ühepäevane.

Luisa kleiti Taavi veel näinud pole ning ta pole ka kavanditega tutvunud. "Vaevalt ma kleiti enne pulmapäeva näen," tõdes Rõivas ja täiendas, et kleit on ühe Eesti disaineri looming.

Luisa ja Taavi vanem laps Miina Rihanna on aga vanemate pulmade eel paarile suureks abiks olnud. Miina kanda jääb ka näiteks lilleneiu osa. "Kindlasti on tal pulmas peale lilleneiuks olemise veel rolle," ütles Taavi Rõivas. Pulma on kutsutud Taavi ja Luisa perekonnad, sugulased, lähedasemad sõbrad ning tuttavad.

Luisa ja Taavi teatasid kihlusest 2016. aasta oktoobrikuus, paaril on kaks last. Miina Rihanna, kes nägi ilmavalgust 2009. aastal 23. veebruaril ning poeg Herman, kel täitub käesoleva aasta 29. detsembril esimene eluaasta.