See, et Eesti üks kuulsamaid ja armastatumaid paare otsustas ka oma liidu ametlikuks teha, rõõmustab kindlasti eestimaalasi väga. Seni oleme oma väikese riigi ajaloos tunnistajaks olnud ühele "riiklikule pulmale", kui 2016. aasta 2. jaanuaril abiellusid toonane president Toomas Hendrik Ilves ja tema kaasa Ieva Ilves.

Kas sume suvepulm või karge talvine tseremoonia?

Millal üldse võiksid Taavi ja Luisa tähtsa abielusõlme siduda? Teades, et Luisa tähistab tuleva aasta 6. veebruaril 30. sünnipäeva, võib eeldada, et paar asub pulmadeks valmistuma pärast Luisa juubelit. Seega tulemas võiks olla näiteks kelmikas kevadine või soe suvine pulm.

10. juunil 2017. aastal möödub kümme aastat saate "Eesti otsib superstaari" finaalist, milles Luisa teise koha saavutas. Ehk seotakse pulmapäev mõne maagilise kuupäevaga?

Tänaseks on teada, et Luisa ja Taavi abielluvad oma kümnenda koosoldud aasta tähtpäeva järel, 19. augustil.

Laulatus ja peopaik

Võib unistada ekspeaministri ja tema elukaaslase puhul uhkemat sorti mõisapulmast. Kui Ilvesed läksid maaläheduse teed, tunduvad nii Luisa kui ka Taavi olevat pigem linnainimesed ja teistsusugse eluviisi harrastajad. Kauneid mõisaid leidub Eestimaal aga hulgi. Populaarsed pulmapaigad on näiteks Taavi erakonnakaaslase Eerik-Niiles Krossi käe all tegutsev Kõue mõis, kaunis Taagepera loss Valgamaal, Laitse graniitvilla või näiteks Alatskivi loss Peipsi ääres.

Pruutkleit ja peiu ülikond

Kes disainib Luisa Värgi pruutkleidi ning kas otsustatakse kodumaise või hoopis mõne kuulsa välismaise disaineri kasuks? Eesti disaineritest on oma pulmakleitide poolest tuntud näiteks Vietnamis elav Xenia Joost, aga ka Diana Denissova ja Kristina Viirpalu. Kui Luisa peaks soovima ekstravagantsemat ja väljendusrikkamat kleidistiili, võiks vaadata Liisi Eesmaa või näiteks Liina Steini loomingu poole. Tundes aga Luisa armastust moe vastu, võib juhtuda, et pruut disainib endale kleidi hoopis ise.

Taavi on seevastu moepolitseile silma jäänud oma värvikirevate sokkide armastuse poolest. Tea, kas peaminister plaanib ka pulmarüüd kelmikate sokkidega täiustada? Kui jah, siis Publiku lemmikud on kahtlemata julged värvilahendused, nagu näiteks Kuressaares lipusinise viigipüksi alt välkunud fuksiaroosad sokid. Kui tavaliselt vahetab pruut peo käigus kohmaka kleidi pisut mugavama rõivastuse vastu, siis miks mitte kaaluda ka Taavil tseremooniasokk õhtu edenedes peosoki vastu vahetada.

Rõivase sokiarmastusele tähelepanu juhtides puhkes aga endine peaminister muhelema ning sõnas Publikule, et see detail jäägu saladuseks kuni pulmapäevani.

Toit ja külalised

Võiks mõelda, et Taavi kutsub ka naaberriikide tipp-poliitikuid oma tähtsat päeva tunnistama. Luisa poolt kutsutakse pulma ilmselt terve hulk muusikainimesi, sealhulgas nii lauljaid kui ka pillimehi.

Toidupoolis on tänapäeva pulmades tundlik teema. Peetakse nii tikuvõileivapidusid kui ka traditsioonilise kapsa- ja seapraepulmi. Luisa ja Taavi on silma paistnud siiski kodumaiste restoranide austajatena, mistõttu leiavad nad parimate Eesti toitlustajate seast kindlasti midagi meelepärast. Piiluda võib näiteks tänavuse TOP 50 restoranide nimekirja.

Pulmalaulik

Kui Eesti parimad muusikud tulevad pulma külalisteks, siis kes ometi Luisale ja Taavile avavalsi mängib? Saate "Eesti otsib superstaari" võitja, Luisa finaalikaaslane Birgit Sarrap kutsutakse ilmselt pulma külaliseks, mis muidugi ei sega ei Birgitil ega ka näiteks ansamblil The Swingers, kuhu kuuluvad veel Tanja Mihhailova-Saar, Mikk Saar ja Pearu Paulus, külalistele tantsukeerutust pakkumast.

Äkki võtab viisijupi üles hoopis Luisa duetipartner, lätlasest lembelaulik Lauris Reiniks? On tal ju eestikeelne laulmine juba päris hästi selge.