“Nii vähe on sellest möödunud, kõigest neli päeva, kuid selle nelja päeva jooksul oleme me aru saanud, et seda plaati juba armastatakse,” sõnas ansambli solist Marten Kuningas Publikule antud intervjuus. “Arvan, et seda plaati armastavad need inimesed, kes on käinud Miljardeid kuulamas juba varemgi, aga ka ilmselt varasemad Marten Kuninga fännid. Kõik need inimesed armastavad seda plaati juba.”

“Üks noor muusik ütles, et tema arvetes on see kõige paremini kõlav plaat, mis üldse Eestis tehtud on,” lisas bändi trummar Kristjan Kallas.

Olgugi, et Miljarditel on valmis saanud terve plaaditäis uut muusikat, otsustati konkursile Eesti Laul 2018 esitada albumi kolmas pala “Pseudoprobleem": "Kindlasti üks suur põhjus oli see, et ülejäänud lood on meil oluliselt pikemad ehk siis, kui sa pead kärpima kolme minuti peale loo, siis “Pseudoprobleemiga” oli see lihtsam ja ühtlasi on ta selline lugu, mis erinevalt meie enamikust lugudest hakkab üpris kohe pihta sellise n-ö haarava käiguga,” seletas ansambli kitarrist Raul Ojamaa.

Kui pääs Eesti Laulule oli selge, ütles ütles Marten, et “Pseudoprobleem on midagi, mis paljusi inimesi ühendab: "Mina ise leian end aeg-ajalt pseudoprobleemide kütkest. See lugu nagu äratab üles, et kõik on tegelikult okei. Kui tundub, et on mingi probleem, siis sageli on tegemist pseudoprobleemiga."

Publik otsustas Miljarditel lasta mõningaid rahva seas levinumaid probleeme veidi lahata ning välja selgitada, kas tegemist on tõesti probleemide või kõigest pseudoprobleemidega. Muu hulgas arutleti selle üle, kas ananass käib ikka pitsa peale ja kas alkoholiaktsiis peaks tõusma või mitte — vaata lähemalt videost!

Miljardid on Eesti tippmuusikutest koosnev bänd, mille koosseisu kuuluvad Marten Kuningas (solist), Kristjan Kallas (trummar), Peedu Kass (basskitarrist) ja Raul Ojamaa (kitarrist). 
Miljardite muusikastiili võib iseloomustada, kui tugeva eneseirooniaga (eso)rock`i. Bändi debüütalbum “Kunagi läänes” ilmus 10. novembril ning on nüüdsest füüsilisel kujul saadaval nii hästi varustatud plaadipoodides kui ka kuulatav Spotifys!