Elektroonilist pop'i viljelev NOËP on veel tänaseni paljudele üllatusena täitsa kodumaine artist, mille taga seisab kunagise Tenfold Rabbit ridadest ainulaadse vokaaliga tuntuks saanud noormees nimega Andres Kõpper. 2015. aastal välja lastud esimene singel "Move" saavutas kiiremini ja suuremalt kui keegi oodatagi oskas nii kohaliku kui ka rahvusvahelise populaarsuse, olles Spotify’s mängitud juba pea 8 miljonit korda.

Tänaseks kõlavad Sony Sweden plaadifirma artistide koosseisu kuuluva laulja-produtsendi elektroonilise popi projekti singlid lisaks Eesti klubidele ja raadioeetrile ka näiteks Rootsis, Saksamaal, Ühendkuningriigis ja Brasiilias. Raketina muusikataevasse sööstnud multiandekas noormes on kaks aastat järjest nomineeritud Eesti Muusikaauhindade gala parima loo kategoorias ning 2017.aastal menuka hitiga “Rooftop” olulise tunnustusega tiitli ka koju viinud.

NOËP on üks kolmest 2017. aasta Tallinn Music Weekil esinenud Eesti muusikust, kes võitis festivali delegaatide poolt välja antava artisti eriauhinna. Prantsuse muusika-agentuuri Junzi Arts bookeri Clotaire Buche sõnul, kes juba üle aasta ka NOËPi esindab, on NOËP „next big thing“ ning artisti looming on leidnud kõlapinda nimekates väljaannetes nagu Red Bull, Dancing Astronaut, Best Before, Indie Shuffle, ja Ühendkuningriigi Clash Magazine.

Kontsertidel näeb NOËPi tavapäraselt süntesaatori, sülearvuti ja sämpleri keskel end koduselt tundmas ning publikut ergutamas. NOËPi muusika produktsioon on minimaalne, aga piisavalt emotsionaalne, et tõmmata mõnusalt jalg tatsuma ka elektroonilise muusika kaugel melomaanil. Tänaseks on kaasahaarava lugude laekaga NOËP Spotify’s kogunud pea 15 miljonit kuulamist ning artist tuuritab lisaks kodumaale palju ka välismaal. Nõudlus andeka muusiku esinemiste vastu ei ole niipea vaibumas.