1. "Shawshanki lunastus" ("The Shawshank Redemption", 1994)

Andy Dufresne on noor ja edukas pankur, kelle elu muutub radikaalselt, kui talle mõistetakse oma naise ja tolle armukese tapmise eest eluaegne vanglakaristus. 40-ndatesse paigutatud film näitab, kuidas Andyst (sõbra Redi abil) saab äärmiselt erakordne vang.

2. "Kaksteist ahvi" ("Twelve Monkeys", 1995)

Tundmatu tappev viirus hävitas 1996. aastal 5 miljardit inimest. Aastaks 2035 on alles jäänud vaid 1 % inimkonnast, kes on sunnitud elama maa all. Karistust kandev James Cole (Bruce Willis) nõustub tõrksalt naasma 1996. aastasse, et koguda epideemia alguse kohta teavet. Talle öeldakse, et haigust levitas salapärane Kaheteistkümne Ahvi Armee. Kahjuks saadetakse Cole eksikombel 1990. aastasse, 6 aastat varasemasse aega. Mees paigutatakse vaimuhaiglasse, kus ta kohtub psühhiaater dr Kathryn Raillyga ning kuulsa teadlase ja viirusteeksperdi hullumeelse poja, Jeffrey Goinesiga…

3. "Kao ära" ("Get Out", 2017)

Chris on jõudnud oma pruudi Rose'iga sinnamaani, et on aeg kohtuda neiu vanematega, ja ta kutsutakse nädalavahetuseks Rose'i vanemate maakodusse. Esmalt arvab Chris, et neiu perekonna liialdatult külalislahke käitumine on tingitud närvilisest suhtumisest tütre mustanahalise kallima vastu, ent nädalavahetuse edenedes paljastavad mitmed aina kohutavamad avastused talle tõe, mida ta poleks eales oodata osanud.

4. "John Wick 2" (2017)

2014. aasta menuloo järjes on legendaarne palgamõrvar John Wick (Keanu Reeves) sunnitud tööle naasma endise kolleegi tõttu, kes plaanib üle võtta salajast rahvusvahelist palgamõrtsukate gildi. Verevandega teda aidata lubanud John sõidab Rooma, kus tema vastasteks on maailma ohtlikemad tapjad.

5. "Head tüübid" ("Nice Guys", 2016)

Filmi tegevus leiab aset Los Angeleses 1970. aastatel. Edutu eradetektiiv Holland March (Ryan Gosling) ja löömamees Jackson Healy (Russell Crowe) peavad üheskoos lahendama kadunud tüdruku juhtumi ja pealtnäha sellest eraldiseisva pornotähe surmaloo. Juurdluse käigus paljastavad nad šokeeriva vandenõu, mis viib võimuladvikuni välja.

6. "Ära liialt kaua mõtle" ("Don’t Think Twice", 2016),

Jack (Keegan-Michael Key) ja Samantha (Gillian Jacobs) on õnnelik paar, kes kuuluvad väiksesse improvisatsioonikomöödia truppi nimega Commune. Ühe etenduse ajal avastavad nad jahmunult, et publiku hulgas on ülipopulaarse sketšikomöödia saate Weekend Live produtsendid. Kui Jack saatesse osalema kutsutakse, hakkab ta suhe Samanthaga koost lagunema. Teised trupi liikmed lunivad, et saaksid saatesse sketše kirjutada või ka ise prooviesinemisele pääseda. Kahjuks taipavad nad peatselt, et kõigile pole määratud edu peadpööritavatesse kõrgustesse tõusta.

7. "Kadunud linn Z" ("Lost City of Z", 2016)

Briti maadeavastaja Percy Fawcett (Charlie Hunnam) saadetakse kuningliku geoloogiaseltsi poolt Boliivia ja Brasiilia vahelise piiritüli lahendamist vahendama. Amazonase vesikonnas viibides leiab ta aga tõendeid senitundmatust tsivilisatsioonist, mis peitub keset lopsakat džunglit. Teised seltsi liikmed ei toeta ta teooriat, kuna ei usu, et metslased selliseks asjaks suutelised olid. Kahe järgneva aastakümne vältel siirdub Fawcett mitmele ekspeditsioonile Amazonase džunglisse, hoolimata suurtest kuludest, kaaslaste umbusust ja oma perekonnale tekitatud koormusest.

8. "Lemmikloomade salajane elu" ("Secret Life of Pets", (2016)

Max (Louis C.K.) on energiline ja entusiastlik Jack Russelli terjer, kes elab koos oma omaniku Katiega (Ellie Kemper) ühes Manhattani korteris. Ta õnnelikku elu häirib see, kui ta omanik uue koera Duke'i (Eric Stonestreet) võtab. Tahtes taas kogu Katie tähelepanu endale saada, üritab ta Duke'i ühte põiktänavasse maha jätta, ent neid ründab kasside kamp, kelle liidriks on Ozone (Steve Coogan). Nad suudavad napilt eluga pääseda, ent peatselt hakkavad nende vastu hammast ihuma Põlatud Lemmikud - hüljatud koduloomade armee, mida juhib armas, ent hullumeelne küülik Lumepall (Kevin Hart). Põnev seiklus, mis viib läbi New Yorgi, sunnib Maxi ja Duke'i rivaalitsemisest loobuma ning nad üritavad takistada Lumepalli, kes tahab New Yorgi lemmikloomade omanikele kätte maksta.

9. "Boss beebi" ("Boss Baby", 2017)

Tim Templeton on oma vanemate tähelepanu keskpunktis. Kuni hetkeni, mil ta kohtub oma uue vennaga – peenes ülikonnas ärivaistuga beebiga. Nad asuvad vendadele kohaselt kohe üksteisega sõdima – alandavatest vempudest kuni mõõduka puskimiseni. Ent nad unustavad oma erimeelsused, kui boss beebi oma peamise plaaniga lagedale tuleb – ta kavatseb võita tagasi tähelepanu, mida pööratakse nende peamistele rivaalidele, armsatele kutsikatele. Koos kirju lastekambaga üritab see veider paar saboteerida peatselt toimuvat lemmikloomade kokkutulekut, et võita beebidele tagasi positsioon nunnupüramiidi tipus.

10. "Ostlemisabiline" ("Personal Shopper", 2016)

Pariisis tegutsev ostlemisabiline keeldub linnast lahkumast enne, kui on saanud ühendust oma kaksikvennaga, kes siin suri. Ta elu muutub keeruliseks, kui ta saab tekstisõnumi saladuslikult võõralt.