Jaanuaris kirjutas naine, kuidas üks kaupluse endine müüja vahetult pärast töölt lahkumist avas sarnase temaatikaga poe samade varustajate baasil ning ka Indiast poe sõpruskond kolis uue tegija juurde. Juba siis mõtiskles naine, et ilmselt paneb poe juba sellel aastal müüki. Möödus vaevu kaks kuud, kui kuulutus, mille leiad siit, juba üles riputati.

Kristallipood on müügis kogu täiega – uus omanik saab kaasa nii sotsiaalmeediakontod, millest Facebooki lehel on fänne 2300, kui ka eellepingud ning e-pood. Petrone pakub müüa kogu kremplit või ka osalust, ent eelistaks müüa kogu täiega. Naise sõnul on raamatupidamine korras, maksu- ja muud võlad puuduvad, majandusaasta aruanded esitatud ja mullune kasum oli soliidne 35 000 eurot.

Kaupluse eest tarvitseb maksta 9000 eurot, mille eest saab uus omanik kliendiandmebaasi, eellepingud mujale Eestisse laienemiseks, e-poe ja sisustuse. Kaubajäägi saab vastavalt valikule, ent selle eest tuleb juurde maksta. Petrone on nõus aga edasi tegelema blogi ja muu turundusega.

Naine veetis viimased kaks kuud Colorado mägedes ning tal oli aega mõelda välja, et tal on lihtsalt aeg edasi liikuda. "Sain aru, et mina olen oma panuse andnud. Ma olen teinud tööpäevi, mis kestnud 18 tundi, ma olen ehitanud ja värvinud ja sorteerinud. Olen lugusid jutustanud, kiviklubi vedanud, kodulehte ehitanud. Ja mul on aeg minna edasi, olen tänulik selle eluperioodi pärast, olen palju targem ja elukogenum," jagas Petrone enda mõtteid oma blogis, mida Publik refereerib naise loal.

"Indiast poel on aeg edasi minna. Kujutan ette, et tulemas on inimene, kellel on värsket energiat selle poe edasi arendamiseks. Niisama lihtne see ongi. Lasen asjad vabaks, et nad saaksid edasi areneda," seletas Petrone, kes soovib olla oma edaspidises elus lugude jutustaja.