Paljud Signe sõbrad, tuttavad ja temaga kokku puutunud inimesed avaldavad sotsiaalmeedias kaastunnet ning südamevalu.

Ingrid Tõniste: "Armas Signe, nii ilusa hinge ja sooja südamega inimest, nagu Sina, annab otsida... Mälestused nendest hetkedest, mil kohtusime, on imelised ja unustamatud ning see kurbus, mis hetkel minu hinge laastab, on sõnulseletamatu... Kuidas küll saab elu nii ülekohtune olla!? Puhka rahus, kallis Signe! Sügav kaastunne kõigile Sinu lähedastele!"

*

Teleajakirjanik Carmen Pritson: "Meie elu on justkui viljapuu, mis sügisel oma viljad maha viskab. Me ei tea iial, kas saatus, jumal, ilm või kõiksus annab meile ka järgmiseks aastaks võimaluse kanda vilju. Signe ei osanud arvata, et see hooaeg tema viljapuul saab olema viimane.

Ta oli täis elujõudu ja tahtmist pakkuda veel vilju. Oli Tema usk armastuse jõudu ju muutnud viljad nii mõnelegi elu päästvaks. Meie ei tea, miks tema puu nii järsku maha saeti. Me ei saagi seda teada, sest see ei ole meie puu lugu. See oli tema lugu.

Kallis Signe, sa jätsid endast maha väga palju vilju, mis jätab sinust maha ARMASTUSE maitse. MEIE KÕIK jääme sind igatsema."

*

Enn Tobreluts: "Minu sügav kaastunne kõigile Signe lähedastele ja Sulle Kristi... nii suure kaotuse puhul. Me kõik lootsime südamest, et Signe tuleb sellest eluga ja edukalt välja! Maailm on ikka vahest nii ebaõiglane... Signe oli kindlasti üks heasüdamlikuim inimene, keda ma eales olen tundnud. Nüüd on ta ingel taevas ja teeb heategusid samamoodi edasi..."

*

Uudistereporter Anna-Maria Veidemann-Makko: "Oh, Signe Lahtein, miks nii vara. Sa olid nii hea inimene, tore kolleeg. Miks pidi nii minema. Nii palju oli veel ees ju. Nii, nii kahju."

*

*