Vanameister UNO LOOBIL (76) läheb oma duettideplaadiga “Viimane suudlus” sedavõrd hästi, et laulja oli sunnitud reedel koguni oma füüsilisest isikust ettevõtja (FIE) staatust maksuametis ümber vormistama.

 
«Just surusin inspektoriga kätt,” tunnistab Loop. “Ma olen küll FIE edasi, aga vormistasin end pisut ümber. Nende käivetega seoses tekkis mul käibemaksukohustus.» Olgu öeldud, et see kohustus tekib alates piirist, kus käibed ületavad 250 000 krooni.
Kuigi vanameister Loop ütles paari kuu eest oma duettideplaadi esitlusel, et ilmselt see jääbki tema viimaseks plaadiks, on laulja selle menust innustust saanud ka järgmise väljaandmiseks. Loop on juba ära teinud uue duubelkogumiku mahtu küündiva kogumiku ilmumise nimel kogu «musta töö», korraldanud vanadele lugudele uue helirežii ning kandnud koguni ka kõik väljaandmisega seotud kulud! Tegemist pole seekord siiski ainult Loobi enda loominguga, vaid kunagise legendaarse «poistebändi», Eesti Raadio Meeskvarteti albumiga nende parimatest paladest, mis ruulisid kuumadel 60ndatel, näiteks sellised hitid nagu «Romantika», «Tihemetsa Tiina» ja «Piparkoogipoisid». Lisaks Loobile kuulusid toonastest südametemurdjatest kvartetti veel Eri Klas, Kalju Terasmaa ja Arved Haug.
«See ei ole niivõrd äri, kuivõrd erialaga seonduv,» kummutab Uno Loop rahalised eesmärgid. «See kõik on rohkem vana asja ülessoojendamine, meeldivaid mälestusi heietades.»
Igal juhul on Loobile selle plaadi üllitamine osalt ka kindlapealeminek. Sama kvarteti laulud anti välja ka pea kümne aasta eest — ja kadus lettidelt nagu soe sai!