Vahetult enne vabariigi aastapäeva tekitas hurmurlaulja Uku Suviste (30) Tartu ööklubis Illusioon tõelise furoori – Uku jäi seal silma kauni brünetist saatjanna Sandra Daškovaga (20), kes ei ole lihtsalt üks kena noor naine, vaid on 2011. aasta novembris esindanud Eestit Hiinas Miss Internationali võistlusel. Ja sel korral polnud kahtlustki, et... tegu on enama kui sõprusega!

Uku oli tulnud kuulama Ott Leplandi kontserti, kuhu saabuti vaid paar minutit enne algust. Klubimeeleolus liikus paar ringi käest kinni, kontserti aga nauditi lausa teineteise embuses.
«No Otil on nii võrratud lood, et nende saatel on võimatu käest lahti käia, me läksime sinna Sandraga koos, ja seda, mis edasi saab, näitab aeg,» sõnab Uku. Igatahes kavatseb ta lisaks emale, kasuemale ja vanaemale pidada naistepäeval meeles ka Sandrat, kuigi ametlikult on Uku sel päeval Põlvas kontserti andmas: «Ma loodan, et Sandra tuleb ka minu naistepäeva kontserttuurile,» ütleb Uku kavalalt.
Sandra on Tartu tüdruk, kes asus eelmisel aastal õppima Tallinnas. Lisaks sellele, et ta on töötanud ööklubides degustaatorina, on neiu üles astunud ka Eesti Playboy lehekülgedel ja – muidugi esindanud Eestit Miss International 2011 võistlusel. Toona tutvustas Tartu Kivilinna gümnaasiumi abiturient end oma Facebooki fännilehel kui noort naist, kes sukeldub intensiivselt ellu! «Ma pühendun oma eesmärkidele ja näen nende saavutamiseks palju vaeva. Olen visa ja naudin sihtide nimel tegutsemist,» kirjutas Sandra endast.
Uku näikse olevat just iseäranis misside nõrkus. Detsembris ei varjanud oma sümpaatiat Uku vastu Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Viimaste embuste valguses tundub, et Uku on oma valiku langetanud…