«Ma käin kohtamas nagu iga teine noor vallaline inimene ja kui mul tuleb isu kedagi suudelda, siis peab suudlema!» lausub laulja Ott Lepland. Naisi tiirleb tema ümber tublisti, kuid igaüht ta endale ligi ei lase.

Ott Lepland (26) ütleb, et naisel peavad olema mõistus ja välimus tasakaalus. Kuna Ott on elu analüüsiv inimene, siis meeldiks talle, et tema kõrval oleks naine, kes oskab temaga kaasa mõelda. Seni pole Ott oma printsessi leidnud ja nii veedab ta naistepäeva õhtu koos Tõnis Mägiga esinedes.

Kuidas sa Tõnis Mägiga läbi saad?
Tutvusin Tõnisega neli aastat tagasi, kui andsime koos kontserdi. Ma jäin pärast enda etteastet Tõnise ja Music Seifi esinemist vaatama. Ta tuli hiljem minu juurde ja ütles, et hoidis mulle superstaarisaate ajal pöialt. Sellest ajast on meil klappinud. Tõnis on öelnud, et tema koduuksed on mulle valla ja et ta aitab, kui mul peaks mõni mure olema või tahan nõu küsida. Ma olen tal külas käinud. Tõnisel on kodus legendaarne pill – põlvest põlve tema perekonnas olnud Hermanni klaver. Selle taga on sündinud kõik tema suured hitid, näiteks «Koit» ja «Palve».
Me istusime Tõnisega pooleks tunniks klaveri taha musitseerima – poolest tunnist sai sujuvalt kolm. Meil on sarnane muusikaline vereringe. Kuigi Tõnis on legend, on ta jäänud lihtsaks inimeseks.
Minu jaoks on tohutult põnev ja positiivne, et inimene, kes on nii kaua laval olnud, leiab muusikas ikka veel värskust. Paljud vanakooli mehed jäävad kohapeale tammuma ja esinevad vaid raha pärast. Tõnisel on muusika vastu kirg ja kui mul veab, siis olen ehk ka 40 aasta pärast sellisel tasemel.