Kristjan Kannukene hakkas sõjaväelaseks, Jana Liisa Johannson osutus juveelivargaks ning mis veelgi hullem... noor superstaar Gertu Pabbo suutis peita oma hirmuäratavaid mõrvakavatsusi! 

Seda kõike õnneks vaid üheks meeliköitvaks õhtuks! Nimelt korraldas Kingitus.ee koostöös Mõrvamüsteeriumi ja Nõmme Jaamarestoran Elsaga eile glamuurse mõrvamüsteeriumi, kus Kristjan Kannukene, Gertu Pabbo, Jana Liisa Johannson ja HDTanel pidid hakkama saama täiesti erakordses olukorras ja kehastama 1930ndate Londoni kõrgseltskonna elu. Nad olid astunud rollimängu, kus millelegi risti ette ei lööda.

Vastavalt mängujuhi Katrin Lutsu juhistele ja õnnele sai üheks õhtuks Gertu Pabbost noor rikas lesk Gloria, Jana Liisa Johannsonist kurikaval vargast noorik ning Kristjan Kannukesest lausa leitnant. Õhtu möödus Nõmme Jaamarestoran Elsa tagatoas justkui kriminaalromaanis ning õhtus oli nii intriige, pettusi kui ka reetmist. Lisaks rollimängule oli osalejatel võimalus mekkida ka jaamarestoran Elsa imemaitsvaid sööke.

Mõrvamüsteerium on populaarne seltskonnamäng, milles külalised kehastuvad tegelasteks etteantud stsenaariumis. Igaüks saab endale rolli, mida mängida ning ülesanded, mida rollis õhtu jooksul täita. Üheks ülesannetest on ka mõrv. Meeleolukas üritus koosneb rollimängust, maitsvast einest ning detektiivistööst.

Kingitus.ee, Nõmme Jaamarestoran Elsa ja Mõrvamüsteerium pakuvad nüüdsest võimalust sellises põnevas rollimängus osaleda kõigil soovijatel! Pileti saab soetada Kingitus.ee lehelt või Piletilevist.