"Näitleja Ivo Reinok ja tema südamedaam, fotograaf Jana Solom on oma elud täielikult põiminud ning nad toetavad teineteist nii tööalastes tegemistes kui ka kõikides kunstilistes püüdlustes" - nõnda kirjutasime Kroonikas kolm aastat tagasi ja nagu värskelt pildilt näha, on nendevaheline sümbioos endiselt säilinud.

Ivo ja Jana on ametlikult koos olnud alates 2010. aastast ning paar kihlus ca aasta hiljem ehk 19. juunil, 2011. "Armastus on see, kui sa vaatad inimest ja näed, et tema on see, kellega koos kõike kogeda, ja on tahtmine oma ülejäänud elu temaga veeta. Ja muud nagu ei olekski vaja," kirjeldas Ivo nende suhet 2013. aastal Kroonikale.

Romantilise mehena pole Ivo ilusate sõnadega kitsi ja ta on Janat kiitnud mitmel rindel. Ka Valgamaa kohalikus noortelehes, sest Jana on Lõuna-Eestist pärit. Ivo rääkis, et Jana on väga aus inimene ja tänu temale on temagi palju ausamaks muutunud.

"Mulle meeldib ta arusaam elust ja maailmast. Jana on väga hea ja hooliv inimene. Ta mõtleb tihti teistele rohkem kui endale ja võib sellega endale isegi liiga teha," kirjeldas Ivo 2013. aastal.

"Jana on üks töökamaid inimesi, keda ma tean. Talle meeldib endale igaks päevaks pikk ''vajalike tegevuste'' nimekiri teha ja siis tehtud tööd maha joonida. Samal ajal on ta ka suurepärane koduperenaine, kodu on puhas ning hea ja tervislik toit laual. Üritan talle kõiges toeks olla - täpselt samamoodi, nagu tema toetab kõiges mind. Kõike seda hindan ja imetlen Janas ning see teeb ta ideaalseks elukaaslaseks."

Armastus on ilus! Vaata fotot!

Jaga
Kommentaarid