“Kahtlemata on Eesti seksikaim naine Lea Liitmaa,” ütleb SL Õhtulehele Jüri Homenja. “Ta on selline habras meestevalitseja.”

Ka ansambli Meie Mees laulja Aivar Riisalu peab Eesti kõige seksikamaks naiseks Blackyt. “Temasse võiks täitsa armuda,” kiidab mees kähehäälset lauljatari.

Seksuoloog Imre Rammul arvab, et Blacky seksikuse juures mängib olulist osa tema hääletämber. “Võib-olla vaikiv Blacky ei olekski nii seksikas.”

Poliitik Heimar Lenk eelistab blondiine. Läbi aegade kõige seksikamaks naiseks peab ta Eve Kivi. Näitlejatar on Lengi hinnangul suutnud jääda sama säravaks, kui oli aastakümneid tagasi.

Psühhiaater Jüri O-M. Ennet ei vaja vastamiseks mõtlemispausi: “Selle küsimuse võib esitada ainult litsidele meestele ja donžuanidele. Õigete meeste puhul on asi niigi selge — neil on üks naine korraga, seesama, kes neid kodus ootab.”

Saatejuht Ice Dog M ehk Kristjan Jõekalda peab eesti naiste seksikuse asjus esmalt küljeluuga nõu, et kaasalt pärast vastu kuppu ei saaks ja leiab siis, et naisprominentidest on kõige seksikam endine eurolaulja ja saatejuht Eda-Ines Etti.

Ka Erich Krieger peab Ettit seksapiilseks: “Tal on väga seksikas hääl, ta on ennast kõvasti üles töötanud. Tema seksikus alles avaneb. Ma usun, et selles tüdrukus on kõva potentsiaal. See on inimene, kes mulle võrratult, meeletult meeldib.”

Naispoliitikutest saavad ära märgitud Siiri Oviir ning Evelyn Sepp. Riigikogu eluga kursis olev Lenk leiab, et Oviir on suutnud jääda aastatega väga kauniks. Erich Krieger arvab, et Evelyn Sepp on vaatamata tema vastu suunatud kriitikale säilitanud oma seksikuse: “Tema vastuseisak ja temperament on olnud nii seksikalt uhkelt ilus, et sellise inimese vastu tekib austus.”