Sofi Tukker on bänd, kelle kontserte kirjeldatakse kui erakordselt energilist elamust ja lihtsalt öeldes üht „suurt pidu“. Ansambli tähesära algatas debüütsingel “Drinkee”, mis pälvis nominatsiooni Grammy muusikaauhindade parima tantsuhiti kategoorias. Tallinna kontserdil tulevad esitamisele nii vanemad kui uuemad lood bändi äsja ilmunud albumilt “Treehouse”, mille nimistusse kuuluvad juba hiti staatusesse tõusnud “Best Friend”, “Batshit”, “Fuck They” ja “Energia”.


Energiast pakatav duo, mille koosseisu kuuluvad Sophie Hawley-Weld ja Tucker Halpern, kes kohtusid ülikooli üritusel, kus nad juhuslikult mõlemad esinema pidid. Halpern tegi kohapeal ühele Hawley-Weld’i loole remixi ja ülejäänud, nagu nad ütlevad, on juba ajalugu. Läks vaid mõni kuu kui nende debüütsingel “Drinkee” muutus ülemaailmseks hitiks, lennutades noored talendid raketina muusikaareenile. Loole, millest sai nende eduloo algus, järgnes esimene lühialbum “Soft Animals” ning hiljuti ka kauamängiv “Treehouse”. Kahe viimase aasta jooksul on staarduo jõudnud anda mitmeid kontserte ning tuuritada üle kogu maailma, külastades “Treehouse World Tour” kontserttuuri raames juulis ka Eestit.

Küsimus, et mida üks Sofi Tukkeri kontsert endast kujutab, ajab neid naerma. “Armastame nii väga inimesi, kes meie kontsertidele tulevad. Publik võib arvestada, et neil on pärast lihased kanged, vajavad dušši ja ilmselt sätendavad üle keha, seda teadmata põhjustel,” kirjeldab duo, mida kontserdist oodata.

Piletid on müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti. Kiirematele pilet VAID 15 eurot! Kontsert on vanusepiiranguta.

Alla 16-aastased külastajad pääsevad kontserdile täiskasvanud saatjaga, kel samuti peab olema kehtiv pilet.