Porvoos, Helsingist 50 kilomeetri kaugusel Kokonniemen Hiihtokeskuses toimuvale jaaniprallele oli oodata nii kohalikke eestlasi kui ka üle lahe elavaid kaasmaalasi. Venno Loosaare eestvedamisel korraldati erinevaid tuntud jaanimänge ja peole andsid hoogu rahva poolt armastatud Patune Pool, Meie Mees ja Kukerpillid.

Paraku pidid pidulised ka tänavu jaanilõkkest suu puhtaks pühkima, sest liialt kuivast ilmast tingitud tuleohu tõttu otsustati tule süütamine taaskord ära jätta. Küll aga ei kuivanud kellegi kurk — kohalolijate näpust paistis enim Saku Originaali õlut ning Somersby siidrit ning õhtu edenedes muututi üha heatujulisemaks. Söögipoolise ja kesvamärjukese hinnad olid taskukohased, kohati soodsamadki kui äsja lõppenud Rockfestil.

Esinemispäeva alustasid kell 18.30 Kukerpillid, kes tõmbasid peo kenasti käima ning rahva kaks tundi hiljem ovatsioonide saatel lavale ilmunud Meie Mehe jaoks soojaks tegid. Kuna jaanipidulised oli aga Kukerpillide saatel tantsimisest juba suhteliselt väsinud, siirduti Aivar Riisalu monoloogide kuulamise asemel alkoholisabadesse, et enne õhtuse peaesineja Patuse Poole saabumist veel mõned dringid teha.

Patune Pool astus lavale kella 22 paiku. Tea, kas vägijoogid mängisid oma rolli või ei, ent just Patune Pool küttis rahva otsesõnu üles ja paljud tormasid tantsimagi.

Kroonika oli kohal ja vahendas otsepildis kõike toimuvat!