“Kate oli maailma ilusaim naine. Ta oli 35 aastat mu parim sõber ja kõige lahkem inimene, keda olen iial kohanud. Mu tütar Bea ja mina oleme kaotusest rusutud, elu ilma Kate’ita on võimatu ette kujutada. Meie süda on murtud ja me igatseme teda kohutavalt,” kirjutas Andy, lisades juurde, et Kate kannatas aastaid depressiooni ja ärevuse all.

“Ta otsis aktiivselt abi ja töötas mitmete arstidega selle kallal, et seljatada haigus, mis nõuab kaugeltki liiga palju inimelusid. Me suhtlesime temaga veel eelmisel õhtul ja ta tundus õnnelik, miski ei viidanud, et ta võiks midagi sellist teha. See oli täielik šokk. Seda ei teinud ilmselgelt tema, vaid deemonid, kellega ta võitles.”

“Viimased 10 kuud oleme Kate’iga elanud küll eraldi, ent vaid paari kvartali kaugusel teineteisest. Meie tütar elas meie mõlema juures ja nägime teineteist igapäevaselt. Sõime koos nagu perekond, käisime puhkustel nagu perekond. Meie tütar oli meie prioriteet. Me polnud seaduslikult lahutatud, polnud isegi kunagi arutanud lahutuse võimalikkust. Me olime parimad sõbrad, kes üritasid oma probleemidest parimal viisil jagu saada. Me armastasime teineteist väga ja lihtsalt vajasime väikest pausi.”

“See on tõde. Kõik muu on vale. Kate’i depressiooni- ja ärevuse ravi kestis lakkamatult viimased 5 aastat, ta võttis regulaarselt ravimeid. Ta ei tarvitanud alkoholi. Ta äril läks hästi. Me armastasime oma ühiseid ettevõtteid. Me olime oma ilusale tütrele head vanemad. Mina pole ühtegi hüvastijätukirja näinud ja mind tülgastab, et meie tütrele jäetud privaatne sõnum on südametult meediasse lekitatud. Mu peamiseks mureks nüüd on meie tütre Bea heaolu ja kaitsmine — et tema saaks oma ema leinamisega tegeleda privaatselt! Kate armastas oma tütart väga.”