Stewart kuulutas pärast kohtuotsuse väljakuulutamist, et ei karda vanglat põrmugi, aga sõbrad soovitavad tal ettevaatusabinõusid rakendada, kirjutab National Enquirer.

Väidetavalt ei looda Stewart siiski, et vangivalvurid tema eest seisaksid, sest teab, et nood vaatavad hea meelega pealt, kuidas jõukat ja kuulsat naist alandatakse. 62-aastane Stewart on tutvunud kirjandusega vanglaelu kohta ning avanev pilt on kõike muud kui ilus. Väidetavalt võivad lesbigängidele vastupanu osutavad vangid peksa või koguni nuga saada.

Sõprade meelest oleks Stewartil kõige mõistlikum osta ära mõni kerekas lesbiline vang, kellele ta võiks avada pangaarve või kelle peret ta võiks toetada. Teiste meelest tuleks tal leida mõni tüdruk, kes valvaks teda 24 tundi päevas ja peletaks eemale kõik need, kes võivad proovida temalt raha välja pressida.

20 kuud trellide taga istunud Hollywoodi näitlejanna Heidi Fleiss hoiatas, et Stewartist saab kahtlemata lesbiliste rünnakuobjekt. “Vangla on lesbiline põrgu,” ütles Fleiss. “Martha on rikas, mõjuvõimas ning kena välimusega. Talle tehakse kahtlemata seksiettepanekuid.”

Martha Stewart saab endale vangis alumise nari, kuna kohus ei sunni üle 50-aastaseid ülemisele narile ronima. Ta peab töötama seitse tundi päevas, teenides 12-40 USA senti tunnis. Vanglas ei tohi ta kulutada üle 240 dollari kuus. Ta peab kandma kaitsevärvi pükse, särki ja vangisaapaid. Telefonikõnesid võib ta teha 300 minuti ulatuses kuus, talle helistada ei saa.

Kehalise vormi hoidmiseks võib Stewart teha aeroobikat ja mängida lauatennist.