Siin on sulle aga 10 fakti filmi kohta, mida sa tõenäoliselt veel ei teadnud.

1. Film läks maksma 197 miljonit eurot, mis teeb ta ametlikult kõige kallimaks filmiks, mis hetkel Prantsusmaal tehtud.

2. Filmis on 2734 eriefektidega stseeni. Võrdluseks - “Viiendas elemendis” oli neid vaid 188.

3. Režissöör Luc Besson loobus oma palgast, et film jõuaks kindlasti kinolinadele.

4. Dane DeHaan õppis mõõgavõitlust ammu enne filmirolli saamist. Nimelt käis noormees teatrikoolis, kus neil oli lausa arulagedal hulgal mõõgavõitlustunde, millega mees arvas, et tal pole tulevikus midagi peale hakata. Täna on tal aga hea meel, et omal ajal nendes tundides käis.

5. Võtete ajal kasutati hilisemate visuaalsete efektide tarvis mängujänest ja tennisepalli, kes kujutasid siis erinevaid ulmelisi olendeid.

6. Režissöör Luc Besson keeldus Cara Delevingne juukseid Laureline osa tarvis punaseks värvima. Nad küll proovisid, kuid nii, kui Laureline’i pea oli punane, nägi ta välja nagu Leeloo “Viiendast elemendist”.

7. Besson otsustas teadlikult Prantsuse koomiksil põhineva loo tuua inimesteni inglise keeles ja inglise keelt kõnelevate näitlejatega, et film jõuaks laiema publikuni.

8. Kriitikud pole filmi osas üksmeelt leidnud. Kes pole rahul käsikirjaga, kes näitlejatega, kuid tundub, et visuaalefektid on kõigile muljet avaldanud.

9. Filmist võtavad osa paras kogus staare, sealhulgas Clive Owen, Ethan Hawke ja Herbie Hancock, kuid suur roll on ka lauljanna Rihannal, kes mängib mõistatuslikku kujumuutjat Bubble. Tundub, et see ei saa olema naise viimane ülesastumine kinolinal, sest ühes intervjuus Inglise ajakirjale The Sun on ta öelnud, et ühel päeval kavatseb ta Oscari võita.

“Kõige keerulisem oli Rihannat võtteplatsile saada,” on Besson öelnud. “Mul on tunne, et tema kalender on hullem kui mis tahes presidendil - seda oli raske uskuda. Oli hetki, kus ta jõudis alles keskkööks võtetele ja töötas kaheni hommikul, ja ma arvasin, et mina olen hõivatud inimene.”


10. 2015. aastal tegi Besson koostööd Yahoo! Style’ga, et korraldada võistlus parimate kostüümide leidmiseks filmi ühte suurejoonelisemasse peostseeni. Võistlusest võtsid osa üle 3000 disaineri üle maailma ning Besson koos kostüümidisaineri Olivier Bérioti ja Yahoo! Style toimetaja Joe Zee’ga valisid käsitsi 20 parimat kostüümi, mida näeme ka filmis.