Ajakirjanik Angela Levin kirjutas prints Harry biograafias sellest, kuidas 2011. peetud suur kuninglik pulm oli naisele kinnituseks, et Harryga suhte lõpetamine oli õige tegu. Neil oli küll palju ühist, kuid nad tulid täiesti erinevatest maailmadest, samuti hindas Chelsy üle kõige enda privaatsust.

Pärast seda lõpetas paar oma suhte, 2015. aasta suvel püüdsid nad oma armuleeki taas üles sulatada, kuid sellest ei tulnud midagi välja. Suvel käidi salajasel Aafrika reisil, kuid Davy oli kindel, et ta ei taha saada iga päev avalikkuse ees figureerivaks kuningliku perekonna liikmeks.

2016. aasta juunis rääkis Davy väljaandele The Times sellest, kui raske oli tema jaoks meedia suur tähelepanu. "See oli pidevalt, see oli pöörane, hirmus ja ebamugav. See oli kohati ikka väga raske. Ma ei saanud sellega hakkama. Ma olin noor. Ma tahtsin olla tavaline normaalne noor, seega oli kõik see väga kohutav!"

Naine ei osanud vastata küsimusele, et kas normaalse karjääriga inimene saaks olla kuninglik pruut. "Ma ei tea, kuid kindlasti tuleb see osadel inimestel paremini välja kui teistel."

(Davyl on oma juveelikollektsioon, ta tudeeris ülikoolis juurat. Harryga hakkas naine väljas käima, kui mõlemad olid alles varajastes kahekümnendates)

Naine on Harryga heaks sõbraks jäänud, kuuldavasti helistas Harry enne Meghaniga abiellumist Davyle ja andis teada, et liigub oma eluga nüüd edasi. "See oli nende viimane kõne. Mõlemad tunnistasid endale, et Harry liigub nüüd oma eluga edasi. Chelsy oli väga emotsionaalne, ta oli pisarates ja peaaegu ei oleks kuninglikku pulma läinud," rääkis Vanity Fairile üks naise sõbranna.