Emotsionaalses Facebooki postituses ei hoia Treimann oma tundeid tagasi ja selgitab lugejaskonnale üksikasjalikult oma sekeldusi isikuga Martti Kägo, kes olevat siiani talle veebihalduse teenust osutanud. Mariann nimelt postitas hoiatava sisuga jutukese Martti pidevatest vabandustest, võlgadest ja tegematajätmistest, saades seejärel karmi kättemaksu osaliseks.

"Ma ausalt ütlen, et ma vaikselt hakkan seda inimest juba kartma, nagu näha, siis ta pole vaimselt väga stabiilne, aga fakt on see, et ta on mu blogi ära varastanud, et varjata oma tegusid. Ausalt, mul on tunne, et mu beebi on röövitud...," kurtis Mariann.

Mõne aja möödudes õnnestus blogijal siiski oma veebikeskkond uuesti tööle saada. "Sain blogi tagasi tänu sõbrale ja kuigi Martti enam sisse ei saa, siis rünnata saab ta blogi ikka ja see teebki lehe katki hetkel," sõnas Mariann kommentaariks. "Sain oma vitsad jälle kätte. Ma ausalt ei tea, millal ma lõpetan nii naiivne olemise, et usaldan kõiki, kes mulle toredad tunduvad. Ma kardan, et mitte kunagi, aga ma parem olen siis selline loll ja naiivne, kui megaskeptiline, kes kõikidesse umbusuga suhtub."