Impro-Eliidi etteaste sünnib Genialistide Klubi 12. sünnipäeva puhul, mida reede õhtul Tartus Magasini 5 asuvas kultuurimajas suurejooneliselt tähistatakse.

Esimesel paaril aastal Lutsu tänaval tegutsenud kogunemispaik on tänaseks kasvanud aasta läbi aktiivseks Kultuurikvartali subkultuurimajaks, kus põimuvad muusika, teater ja filmikunst, toimuvad loengud ja töötoad ning kohtuvad rõõmuga nii kohalikud kui Tartu külalised. Genialistide Klubis tegutsevad teater Must Kast, kogukonnakanal Generaadio, plaadipood Gramophonetree Records, söögikoht GenGöök, lokaal Möku ning kunstistuudio. Kultuurikvartalisse kuuluvad ka omal ajal Genialistide klubist välja kasvanud Tartu Uus Teater, suvekuudel väliprogrammi korraldav Magasini Tänava Suvila ning hetkel Jakobi 1 tegutsev Tartu Elektriteater.

Klubi sünnipäevapidu tuleb seekord Bollywoodi-teemaline - enne ja pärast Eliidi kontserti kehastuvad DJ'deks Vaiko Eplik, Jarek Kasar ja Raul Saaremets, kes mängivad vinüülplaatidelt parimaid Bolly-, Kolli- ja Lolliwoodi hitte kuniks tantsijatel auru jätkub. Mõistagi pakutakse sünnipäeval ka torti, kaunistatakse maja visuaalkunstiga ning avatakse täieliku värskenduse läbinud esimese korruse saal. Täpsem info sündmuse kohta leidub Genialistide klubi kodulehelt; pileti saab lunastada kohapealt.