Fox Musicu asepresident John Houlihan kinnitas Daily Mail TVle, et armastatud laulja seksielu kujutavad kaadrid jäeti meelega tegemata ja filmist välja, et teos oleks PG-13 ehk mittesoovitatav alla 13-aastastele. Eestis on “Bohemian Rhapsody” mittesoovitatav alla 12-aastastele.

Houlihan lisas, et taoliste stseenide puudumine filmis ei tähenda, et midagi püüti varjata. Mehe sõnul on Queen’i muusika kõigile ja seetõttu sooviti teha film, mida inimesed saaksid koos peredega kinos vaatamas käia.

Seevastu on mõned filmikriitikud aga loopinud teravaid sõnu filmi suunas just seetõttu, et homoerootilised ja pillavat elustiili kujutavad kaadrid välja jäeti. Näiteks ajakirja Rolling Stone juures töötav kriitik Peter Travers ütles, et kui alla 18-aastasele keelatud reitinguga filmist üritatakse teha perefilmi, siis midagi olulist jääb puudu.

Päriselt olevat Mercury aga elanud mingitel eluperioodidel küllaltki pillavalt ja pidutsevalt. Räägitakse, et 1979. aastal korraldas ta endale sünnipäevapeo, mis oli viis päeva kestnud orgia ja kus laulja ütles, et tal on olnud rohkem armastajaid kui Elizabeth Tayoril. Mees lisas, et tema seksihimu on meeletu ja tal on voodi, kuhu mahub kuus inimest vabalt ära.