Nimekiri koostati Artist3 lehekülje andmete põhjal, ning summa on ühe õhtu esinemistasu.

9. Curly Strings 2700 €

Curly Strings on neljaliikmeline ansambel, mis ammutab inspiratsiooni muuhulgas ameerika bluegrassist ning osalejate isiklikust pärimusest praeguses Eesti kultuuriruumis. Nende muusika peamisteks alustaladeks on intensiivne ja mänguline musitseerimine, meeldejäävalt ilusad meloodiad ja siiras esitus. Kirjas on, et nad esinevad näiteks pulmades, sünnipäevadel, firmaüritustel, festivalidel ja ka klubis.

Jüri Pootsmann

8. Jüri Pootsmann 2700 €

Jüri Pootsmann on Eesti üks paljulubavamaid muusikalisi talente, kes tõusis särava tähena muusikaorbiiti, võites talendisaate “Eesti Otsib Superstaari” 6. hooaja ning sõlmis lepingu plaadifirmaga Universal Music Baltics. Jüri Pootsmann esineb akustilise kavaga kuni 60min.

MyHits Awards

7. Elina Born 2700 €

Elina: "Olen varem eestikeeles laulmist peljanud kuna austus oma emakeele vastu on olnud nii suur ja pole kuidagi leidnud lugusid kirjutades õigeid sõnu. Nüüd tunnen, et olen selleks valmis ning ootan põnevusega, mida tulevik toob." Elinat on läbi Artist3 võimalik tellida esinema akustilise koosseisuga. Esinemise pikkuseks on 45 minutit.

6. SwingBox 2832 €

SwingBox on kaasahaarav ja tantsuline swingi ning electro swingi bänd. SwingBox’i repertuaari kuulub swingi-ajastu klassika (Frank Sinatra, Ella Fitzgerald jne) ning popmuusika hoogsas swingi võtmes. SwingBox on ideaalne bänd korraldamaks “Gatzby” stiilis pidu. See lõbus, rõõmsameelne ja aktiivne koosseis ei jäta kedagi külmaks. Bändi hind sisaldab heli- ja valguslahendust ning käibemaksu.

5.James Werts World Project 3228 €

James Werts World Project on USA päritolu särava laulja/basskitarristi ja Eesti tippmuusikute ühisprojekt. Ansambli repertuaar on väga lai, hõlmates endas parimaid lugusid jazzi, R&B, funky, soluli, reggae, popi ja rocki vallast. Palasid sellistelt artistidelt nagu: Sting, Prince, Coldplay, Jamiroquai, Kings of Leon, Earth, Wind and Fire, Bruno Mars, Maroon 5, Ed Sheeran, Jessie J, Ricky Martin, The Weekend, Pharell Williams, Dire Straits, Daft Punk jt. James Werts World Projecti esinemisi iseloomustab väga hea lavaenergia ja kõrge professionaalne tase.

4. Funkifize 3228 €

Funkifize on väga hoogne ja energiline hea-tuju bänd, mis esitab kaasahaaravat muusikat tantsimiseks. Funkifize mängib muusikat, mis bändil endil silma särama paneb ning kuulajatel meele rõõmsaks teeb. 7-liikmelise bändi muusikud avavad läbi oma võtme muusika laeka, kandes kuulajateni nii uusimaid pophitte kui ka vanemat kullafondi. Funkifize solistid on Lauri Pihlap ja Eva Vaino.

Delfi rallipäev

3. Arop 3360 €

Uku Arop tuntakse ka lavanimega Arop. 2013 komeedina lavadele kihutanud räppar on Eesti üks hinnatumaid ja parimaid MC’sid Eestis läbi aegade.

Põhja-Tallinna plaadi "Alati olemas" esitlus Vaba Laval

2. Põhja-Tallinn 3360 €

Aastatega üheks armastatuimaks Eesti hip-hop bändiks tõusnud Põhja-Tallinn on raadiotes olnud lugematute hittidega. Eestlased oskavad kindlasti kaasa laulda lugudele nagu "Meil on aega veel" "Lähen ja tulen" "Nii lihtsalt ei saa" ja "Kuula mind ära".

Festival Acoussion Live 2017

1. 5MIINUST 6666.60 €

5 meest, 1 aju. See on Eesti lärmakaim läbubänd nimega 5MIINUST. Rändtsirkus, mis veereb linnast linna ja külast külla kütab higiseks nii aknad ja laed kui emad ja isad.