Sibyl Vane’i laulva kitarristi Helena Randlahe sõnul on nad kollektiiviga vaatamata ootamatult tihedaks muutunud esinemisgraafikule valmis saanud lood uueks albumiks. „Meil oli väga töine ja meedejääv suvi. Astusime üles välja müüdud Haapsalu lossihoovis ja püstitasime oma kodulinna kultuuriklubis uue publikurekordi. Lisaks veel terve rida esinemisi nii Eestis kui ka väljaspool. Muuseas esinesime Rootsis Live At Heart festivalil ja meie kontserti kandis üle sealne rahvusringhääling, mis on meile väga suur kompliment,“ võtab Randlaht kokku bändi suvised tegemised.

Vaatamata tihedale tuurigraafikule ja Eesti Lauluga kaasnenud tähelepanule on bänd valmis kirjutanud uue albumi materjali. Eesti Laulul neljandaks tulnud lugu „Thousand Words“ ja suvel avaldatud singel „I Don’t Drive“ on esimesed kaks singlit, mis fännide poolt oodatud kolmanda albumi lugudest seni avalikkuse ette on jõudnud. Kontserdile tulijad kuulevad, aga oluliselt laiemat valikut uuest materjalist
„Neil neljal õhtul mängime lisaks seni avaldatule ka päris palju uut materjali. Meile märgivad need uued lood oma teemalt ja meeleolult uut algust. Soovitame kõigil tulla, et saada aimu, kuhu Sibyl Vane’i looming teel on ja mida me stuudios lähiajal oma kolmandaks albumiks salvestama hakkame,“ kirjeldas Randlaht.

Kokku antakse kahe nädalavahetusega neli kontserti — reedel, 9. novembril Valga Rockiklubis ja laupäeval 10. septembril Tallinnas Kivi Paber Käärides. Nädal hiljem näeb bändi nende kodulinnas, Pärnus kultuuriklubis Tempel ja järgmisel päeval Tartus Genialistide klubis. Viimasel kahel kontserdil liitub Sibyl Vane’iga millenniumi vahetusel Eestis kultusbändi staatusesse tõusnud Blind, kes end taas kontsertvormi on viinud.

Sibyl Vane on Pärnu alternatiivroki trio, mille moodustasid 2010. aastal laulja/kitarrist Helena Randlaht ja bassist Heiko Leesment. Laiema avalikkuseni jõudis kolmik Eesti Laulu konkursil, kus looga „Thousand Words“ toodi koju neljas koht. Bänd on koostöös Läti plaadifirmaga I Love You Records välja andnud kaks täispikka albumit. Pea 300 kontserti eri Euroopa linnades on Sibyl Vane’ist vorminud ühe Eesti tugevaima live bändi, kelle loomingu kohta jagub komplimente nii Eesti kui ka piiritagustel muusikakriitikutel.

9. november Valga Rockikubis

10. november Kivi Paber Käärid Tallinnas

16. november kultuuriklubi Tempel Pärnus (kaasa teeb erikülalisena Blind)

17. november Genialistide klubis Tartus (kaasa teeb erikülalisena Blind)