"See oli eelmise aasta aastavahetuse programm, mis oli ühtlasi minu stuudiosaate juhtimise teledebüüt. Olin närvis ja käisin WCs nutmas, sest nii pabistasin. Ümber oli kümme kaamerat ja karjuv Urmas E. Liiv. Mind saabus lohutama Ingrid Rüütel, kes toetas, et kindlasti ma saan hakkama. Siis istusin maha ja vastas oli Alisa - ma ei osanud kuidagi reageerida, aga nagu näha, kukkus täitsa hästi välja. Huumor aitas üle ja kui juba selle ära tegin, tundus edasine käkitegu!" meenutas Katrin.

Katrin Lust palub Alisal nimetada mõnda nõidusnippi, mis aitaks pühade ajal üksi olevatel inimestel tuju paremaks muuta. "Kassid!" kostab selle peale Alisa ja vaatab segaselt ringi.

"Mis mõttes?" küsib selle peale Lust. "No kassid päästavad olukorda, tegelikult uut aastat on väga mõnus tähistada oma kassiga. Ja kõik alkohol ainult sinule. Läheb sisse," vastas Alisa ja tegi käega arusaamatuid žeste.

Lust päris, et kas tõesti kassid ja alkohol on need, mis aitavad. "Ja, kindlasti," vastas nõid.

Seejärel küsis Katrin, et mis võiks olla pühade puhul kõige parem kingitus lähedastele. Selle peale Alisa vaikis mõne hetke ja imiteeris keelega põske tonksates minetti. Nõia pöörane käitumine ajab Lusti lausa punastama.

Vaata ja meenuta videot allpool!